דלקת בשורש כף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בשורש כף היד
    לילך
    09/08/2010

שלום רב,
    בעקבות שעות עבודה מרובות מול המחשב אני סובלת מדלקות חוזרות בשורש כף היד.
    האם יש באפשרותי לדרוש מהמעסיק עמדת מחשב ארגונומית, עם עכבר אנכי וציוד מותאם אישית על מנת שאוכל להמשיך לעבוד ללא כאב?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בשורש כף היד

הוספת תגובה

• דלקת בשורש כף יד

ד``ר טמיר גפן
    09/08/2010

ה!
    תפני לרופא תעסוקתי בכדי שתקבלי המלצה מוסמכת עבור מעסיק!
    ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ ארגונומי

גיל בן-טובים
    11/08/2010

שלום רב

אני חושב שכדאי לך לפנות למעסיק או משאבי אנוש ולבקש ייעוץ ארגונומי, כשיועץ ארגונומי יגיע אליך לעמדה, הוא יוכל להמליץ לך על ציוד ארגונומי המותאם עבורך. בדרך כלל המעסיקים נוטים להסכים, אולם גם אם לא, כדאי לך להזמין ייעוץ ארגונומי אישי עבורך, לשלם עבור השירות ולפחות לדעת שאת אחראית על מצב הבריאות שלך בלי טובות מהמעסיק. מעבר לזה, תקבלי דו"ח המלצות כתוב שאיתו תוכלי לפנות למעסיק ומנסיון הוא יתייחס יותר ברצינות לבקשה שלך.

מקווה שעזרתי, אני אומנם יועץ ארגונומי שנותן את השירות הזה, אולם אני מתאר לעצמי שלא ניתן לכתוב פרסום בפורום זה ולכן תחפשי ייעוץ ארגונומי בגוגל ותבחרי לך יועץ ארגונומי המתאים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יועץ ארגונומי

ד``ר טמיר גפן
    11/08/2010

הי!
    המלצתי לא להזמין יועץ ארגונומי ללא קבלת אישור מהמעסיק. את לא יכולה להכניס איש למקום עבודה בלי רישותו של המעסיק. אפילו רופא תעסוקתי לא יכול לבקר במקום עבודה ללא רשות של המעסיק. רק מפקח עבודה ראשי להיכנס ללא ראשות המעסיק. הכנסת יועץ ללא רשות זה פתח לצרות.
    כמו כן לפני הכנסת יועץ יש לבדוק האים המצבך נובע ממצב הרפואי ואולי כלל לא כשור לאורגונומיה של מקום עבודה.
    כמו כן רופאים תעסוקתיים יכולים לתת המלצה מוסמכת למעסיק כולל לגבי הזמנת יעוץ ארגונומי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארגונומיה במקום העבודה

גיל בן-טובים
    11/08/2010

אולי לא ציינתי את זה ברור בתשובה הקודמת, דבר ראשון חייבים לראות רופא ולאבחן את המצב הבריאותי ואח"כ כמובן חייבים אישור של המעסיק על מנת להזמין ייעוץ ארגונומי.

הייעוץ הארגונומי לא בא כתחליף לרופא אלא כהשלמה.
    כפי שאמרת בתשובה הקודמת אשמח אם רופאים תעסוקתיים יידעו את הציבור הרחב שקיים שרות הנקרא ייעוץ ארגונומי , כי רוב הציבור והמעסיקים לא מודעים לכך.

שיתוף פעולה בנושא יתרום לכל הצדדים, אני לא חושב שצריכה להיות תחרות של יוקרה, אלא כל אחד תורם לשני.

אני חושב שדיון כזה כבר יכול לגרום להעלאת המודעות ותודה על התשובות וההתייחסות.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יועץ ארגונומי

ד``ר טמיר גפן
    11/08/2010

הי!
    אנו נעזרים לא מעט בשירות זה ולא מעט מקומות עבודה נעזרים בשירות של יועצים ארגונומיים. ארגונומיה של מקום העבודה הנו אבני יסוד של רפואה תעסוקתית ותחום זה לומדים במסגרת קבלת תואר מסטר בבריאות העובד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו