דלקת פרקים כרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים כרונית
    רפי עזרא
    10/08/2010

אני מוכר כחולה כרוני עם דלקת פרקים בעקבות פסוריאזיס קשה,קיבלתי המלצה ברורוה מהרמאוטולוג מומחה שמטפל בי להפסקת עבודתי כמנהל מחסן חלפים במוסך{עבודה הכרוכה במאמץ פיזי לא קל},הופנתי לרופא תעסוקתי .
    שאלתי היא האם רופא תעסוקתי יכול לערער על המלצה של המומחה שהוא בעל שם בתחומו,והאם לדעתכם יש סיכוי שיאשרו לי הפסקת עבודה.
    יש לציין שאני עדיין בטיפולים של תרופות בילאולוגים+כימוטרפים{טיפול משולב},אשמח לחוות דעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים כרונית

הוספת תגובה

• מחלת פרקים.

ד``ר טמיר גפן
    11/08/2010

הי!
    הכי קל להמליץ על הפסקת עבודה! תשאל את הראומטולוג הים להערכתו הפסקת עבודה תגרום לשיפור במחלתך. אני חושב שהתשובה הנה ברורה. כמובן מנוחה זה דבר טוב אך יש גם חובות ומחויבויות משפחתיות וכו'. תפנה לרופא תעסוקתי שיבדוק את כל האופציות הקיימות. ישנם לא מעט מקרים באנו מצליחים לשמור לעובד את מקום עבודתו ותחת הטיפול משולב יכולה להיות הפוגה במצבך או הטבה לטווח ארוך. מכל מקום להפסיק לעבוד תוכל בכל רגע אפילו ללא המלצת הראומטולוג או רופא תעסוקתי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת פרקים

רפי עזרא
    12/08/2010

אני מקבל את תשובתך אך עקב אופי עבודתי נוצר קושי פיזיולוגי שמקשה על ההחלמה שלי וגם קושי נפשי שחוסר היכולת שלי לצאת ממעגל הכאבים,לדעתי ודעת מומחה הראומוטולוגי שמטפל בי נחוץ לי לצאת ממעגל העבודה מסוג זה ובמסגרת של הסבה מקצועית אני אוכשר לעבודה אחרת שמתאימה למצבי,אני חושב שחיוני עבורי,פרנסה לא חסר למי שרוצה ובאילת מקום מגורי לא חסר,שאלתי היא האם רופא תעסוקתי יכול לתמוך בעיניין זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת פרקים

ד``ר טמיר גפן
    13/08/2010

הי!
    אין כיום עבודה שלא דורשת הפעלת ידיים (אולי רק מבקר טלביזיה) כך שמבחינה פיזיולוגית לא כל כך משנה. לגבי קושי נפשי זה סיפור אחר.
    גש לרופא תעסוקתי ותבדוק מה תיהיה התוצאה. בהצלחה!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו