מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת פרקים כרוניתרפי עזרא10/08/2010
אני מוכר כחולה כרוני עם דלקת פרקים בעקבות פסוריאזיס קשה,קיבלתי המלצה ברורוה מהרמאוטולוג מומחה שמטפל בי להפסקת עבודתי כמנהל מחסן חלפים במוסך{עבודה הכרוכה במאמץ פיזי לא קל},הופנתי לרופא תעסוקתי .
שאלתי היא האם רופא תעסוקתי יכול לערער על המלצה של המומחה שהוא בעל שם בתחומו,והאם לדעתכם יש סיכוי שיאשרו לי הפסקת עבודה.
יש לציין שאני עדיין בטיפולים של תרופות בילאולוגים+כימוטרפים{טיפול משולב},אשמח לחוות דעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת פרקים.
ד``ר טמיר גפן11/08/2010הי!
הכי קל להמליץ על הפסקת עבודה! תשאל את הראומטולוג הים להערכתו הפסקת עבודה תגרום לשיפור במחלתך. אני חושב שהתשובה הנה ברורה. כמובן מנוחה זה דבר טוב אך יש גם חובות ומחויבויות משפחתיות וכו'. תפנה לרופא תעסוקתי שיבדוק את כל האופציות הקיימות. ישנם לא מעט מקרים באנו מצליחים לשמור לעובד את מקום עבודתו ותחת הטיפול משולב יכולה להיות הפוגה במצבך או הטבה לטווח ארוך. מכל מקום להפסיק לעבוד תוכל בכל רגע אפילו ללא המלצת הראומטולוג או רופא תעסוקתי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת פרקים
רפי עזרא12/08/2010אני מקבל את תשובתך אך עקב אופי עבודתי נוצר קושי פיזיולוגי שמקשה על ההחלמה שלי וגם קושי נפשי שחוסר היכולת שלי לצאת ממעגל הכאבים,לדעתי ודעת מומחה הראומוטולוגי שמטפל בי נחוץ לי לצאת ממעגל העבודה מסוג זה ובמסגרת של הסבה מקצועית אני אוכשר לעבודה אחרת שמתאימה למצבי,אני חושב שחיוני עבורי,פרנסה לא חסר למי שרוצה ובאילת מקום מגורי לא חסר,שאלתי היא האם רופא תעסוקתי יכול לתמוך בעיניין זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת פרקים
ד``ר טמיר גפן13/08/2010הי!
אין כיום עבודה שלא דורשת הפעלת ידיים (אולי רק מבקר טלביזיה) כך שמבחינה פיזיולוגית לא כל כך משנה. לגבי קושי נפשי זה סיפור אחר.
גש לרופא תעסוקתי ותבדוק מה תיהיה התוצאה. בהצלחה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)