חודש חמישי להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • חודש חמישי להריון
    עמית
    10/08/2010

    שלום רב,
    הנני עובדת בחברה גדולה ומוכרת בתפקיד ניהולי, כיום עקב עומס עצום בפניות לחברה בוצעה החלטה גורפת שכל המנהלים יתגברו את הנציגים במוקד הפרטי עד להודעה חדשה. אדגיש כי אני נמצאת בחודש החמישי להריון ומדובר בעבודה אינטנסיבית של 9 שעות של קבלת שיחות ברצף והתנהלות מול לקוחות, העבודה הנ"ל מאפשרת לי הפסקה אחת ביום למשך 20 דק' בלבד ועלי להיות בשיחות באופן רצוף כ9 שעות ולעיתים דורשים ממני להשאר גם שעות נוספות. אדגיש כי אני נקלעת לקשיים עצומים במהלך היום, עייפות סחרחורות, מגרנות חזקות וכו... אך למרות תלונותי אף אחד לא נותן לי את האופציה לעסוק בעבודתי המקורית. אני מגיעה הביתה באפיסת כוחות ואינני יודעת אך להתמודד עם המצב, הנני בחורה צעירה ומדובר בהריון ראשון ואני מאד מאד דואגת.

    מה האפשרויות שעומדות בפניי?

    לתשובתך המקצועית אודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חודש חמישי להריון

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • היריון

    ד``ר טמיר גפן
    11/08/2010

    שלום רב ומזל טוב על ההיריון!
    יש לזכור שהיריון זאת לא מחלה לכן התופעות של היריון באחריות ובטיפול של רופא נשים. לגבי רופא תעסוקתי תפקידו לתת המלצות לגבי מצבים וחשיפות לחומרים שיכולים לגרום נזק לעובר או קיימת בעיה רפואית בה יש לטפל במסגרת רפואה תעסוקתית. עבודתך לפחות בישיבה. ישנם לא מעט אחיות שבמהלך היריון עובדות בבתי חולים ועוסקות עד לשבועות המתקדמים של ההיריון בכל העבודות הדרודות. יתרה מכן עובדות פס ייצור במפעלים במצב לא פשוט משלך. את יכולה לפנות לרופא תעסוקתי בכדי לבדוק לגבי עומס עבודה בלי שום קשר להיריון.
    בהצלחה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו