סיכום תיק רפואי ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכום תיק רפואי ועוד
    נטע
    16/08/2010

שלום רב,
    במקום העבודה החדש שלי ביקשו ממני להביא מרופאת המשפחה סיכום של התיק הרפואי ולשלוח אותו יחד עם טופס הצהרה שלי לרופא תעסוקתי (וגם להביא עותק למקום העבודה).
    אני בת 25, התיק הרפואי שלי די ריק, חוץ מכמה בדיקות של לחץ דם שנעשו לפני כמה שנים ונמצאו גבוהות. זה מדאיג אותי... אני מרגישה שפולשים לפרטיות שלי...
    אשמח להבין מה קורה בתהליך, מה אמור להיות כתוב בסיכום התיק, מה תפקידו של הרופא התעסוקתי בסיפור...
    תודה
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכום תיק רפואי ועוד

הוספת תגובה

• סיכום מידע

ד``ר טמיר גפן
    17/08/2010

הי!
    אין לי מוסג במה את הולכת לעסוק אך מדובר בנוהל מקובל לעובדי צווארון לבן.
    רופא בודק את ההצהרה ואת המידה של הרופא ובהתאם לממצים מחליט הים יש מקום לבדיקת רופא או מחליט על התאמה או אי התמה לתפקיד.
    נגיד איש רוצה להתקבל לתפקיד שדורש חשיפה לחומר מסוים ומתיקו הרפואי ניתן ללמוד שסובל ממחלה שחשיפה לחומר זה יכולה לגרום להחמרת מצבו.
    או אישה מתחילה לעבוד בתור דיילת מכירות לדוגמה במחלקת פרפיום וברקע סובלת מאלרגיה או אסטמה הרי חשיה לריחות חריפים יכולה להחמיר את מצבה וכדומה.
    מצד שני זה גם הגנה לעובד. הרי במידה ההחל לעבוד בתור איש בריאי ובעיקבות העבודה פיתח מחלה מסויימת הרי יש הוכחה שבקבלתו לעבודה היה בריא.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו