מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכום תיק רפואי ועודנטע16/08/2010
שלום רב,
במקום העבודה החדש שלי ביקשו ממני להביא מרופאת המשפחה סיכום של התיק הרפואי ולשלוח אותו יחד עם טופס הצהרה שלי לרופא תעסוקתי (וגם להביא עותק למקום העבודה).
אני בת 25, התיק הרפואי שלי די ריק, חוץ מכמה בדיקות של לחץ דם שנעשו לפני כמה שנים ונמצאו גבוהות. זה מדאיג אותי... אני מרגישה שפולשים לפרטיות שלי...
אשמח להבין מה קורה בתהליך, מה אמור להיות כתוב בסיכום התיק, מה תפקידו של הרופא התעסוקתי בסיפור...
תודה
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכום מידע
ד``ר טמיר גפן17/08/2010הי!
אין לי מוסג במה את הולכת לעסוק אך מדובר בנוהל מקובל לעובדי צווארון לבן.
רופא בודק את ההצהרה ואת המידה של הרופא ובהתאם לממצים מחליט הים יש מקום לבדיקת רופא או מחליט על התאמה או אי התמה לתפקיד.
נגיד איש רוצה להתקבל לתפקיד שדורש חשיפה לחומר מסוים ומתיקו הרפואי ניתן ללמוד שסובל ממחלה שחשיפה לחומר זה יכולה לגרום להחמרת מצבו.
או אישה מתחילה לעבוד בתור דיילת מכירות לדוגמה במחלקת פרפיום וברקע סובלת מאלרגיה או אסטמה הרי חשיה לריחות חריפים יכולה להחמיר את מצבה וכדומה.
מצד שני זה גם הגנה לעובד. הרי במידה ההחל לעבוד בתור איש בריאי ובעיקבות העבודה פיתח מחלה מסויימת הרי יש הוכחה שבקבלתו לעבודה היה בריא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)