מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ועדה רפואית לפני קבלה לעבודה חדשה-יעל20/08/2010
מבקשת לברר
א) מה כוללת ועדה זו : האם מדובר על -
1. בדיקת דם רגילה
2. בדיקה גופנית של רופא
3. סקירה של עברי הרפואי ?
ב) איך חוות דעת זו ניתנת? האם רשומה שם אבחנה רפואית או רק:
כשיר/לא כשיר לעבודה מסוג _____.
ג) תוך כמה זמן מקבלים את חוות הדעת ומי ומעבירה למעסיק העתידי?
(אני או הועדה)? האם אני מקבלת עותק של תשובת הועדה הרפואית או שאסור לי לראות את זה?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלה לעבודה
ד``ר טמיר גפן21/08/2010הי!
דבר תלוי במקום העבודה שמתקבלים אליו. לא מדובר בועדה וחוות דעת - מדובר באישור. ושוב דבר תלוי בדרישות התפקיד ומקום העבודה לכל תפקיד ומקום עבודה דרישות משלו כולל בדיקות דם וכו. וגם לגבי תשובה דבר תלוי באותם גורמים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלה לעבודה
ד``ר מרק-אלן לוי22/08/2010אין וועדה רפואית יש בדיקת קבלה לעבודה כדי לוודא התאמה בין הנבדק לתקיד מסויים. מסקנות כשיר לא שיר או כשיר במגבלה ללא אבחנות חוץ אם חתמת ויתור על סודיות וגם אז אם לא הכרחי לא מעבירים אבחנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-- דחוף!
יעל29/08/2010יש לי הפטיטיסC . אין לי שום מגבלות, הבדיקות שלי תקינות-אני נשאית -המחלה לא פעילה ולא הייתה פעילה, לא עברתי עדיין טיפולים מכיוון שהמצב (טפו טפו) טוב והרופא שלי ממליץ לחכות לטיפולים נוחים יותר. הערה-גילו לי את הוירוס במקרה לפני 4 שנים ומסתבר שהועבר אליי בעירוי דם בלידה (נולדתי לפני הזמן).
אני מפחדת שאשאל ע"יהרופא התעסוקתי אם הייתי אצל רופא מומחה בשנה האחרונה,אצל מי ולמה. אז חוץ מגניקולוג אני מניחה שאצטרך לספר שאני כל חצי שנה מבקרת את המומחה שלי למחלות כבד..
שאלתי היא: אני מאד מעוניינת במשרה, לקח זמן עד שהתקבלתי . אני מפחדת לפספס את ההזדמנות הזאת על בסיס זה. (כבר התקבלתי . רק צריכה אישור ועדה רפואית)....
מה לעשות? ? אני מניחה שאני חייבת לספר..
וגם אם לא אספר הרי שאני חותמת ויתור על סודיות רפואית אז הם יכולים להסתכל בתיק בעצמם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפטיטיס C
ד``ר טמיר גפן29/08/2010הי!
לא כדי לשקר !
בלי לדעת מה התפקיד הרי לא ניתן לקבוע שום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפטיטיס C
ד``ר מרק-אלן לוי01/09/2010בלי דאגות אין כל זכות להגביל עבודה בגלל הפטיטיס C גם אם היית כירורג לא יכולים לפסול אותך בגלל זה רק להגביל מספר פעולות. אז בהצלחה ושנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)