רופא תעסוקתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא תעסוקתי
    רחל
    24/08/2010

אני עובדת כ 25 שנה ב144 במענה טלפוני.גילו אצלי ירידה חדה בשמיעה באוזן אחת טינטונים וכמו כן ירידה בשמיעה באוזן השניה גם כן אבל פחות.הופניתי לרופא תעסוקתי על ידי רופא אאג והוא קבע שאיני כשירה יותר לעבודה ב144.האם מקום העבודה מחוייב לתת לי מקום חלופי או ישר לשלוח אותי לפרישה או שעליי לנצל קודם את ימי המחלה שברשותי ויש לי הרבה או בעצם מה עושים כי אני אובדת עצות תודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא תעסוקתי

הוספת תגובה

• עבודה ב - 144.

ד``ר טמיר גפן
    24/08/2010

הי!
    רופא אאג לא יכול לקבוע לגבי מקום עבודתך כפי שרופא תעסוקתי לא יכול לקבוע דרי טיפול בתחום מחלות א.א.ג. רופא א.א.ג. מציין את הממצאים והאים בעקבות מצבך הרפואי נותרו מגבלות אלה ואחרות בתחום א.א.ג. רופא תעסוקתי יכול לברר במקום עבודתך האים ישנה אפשרות להיסיק אותך בעמדת עבודה אחרת או תפקיד חלופי וכו'. במידה ואין באפשרותו של המעסיק לתת עבודה במגבלות שקבע רופא תעסוקתי המעסיק מפטר אותך. בהמשך כבר תלוי במידה ומצבך לא מאפשר גם עבודות אחרות הרי את מופנת לקרן פנסיה ובהתאם להחלטת קרן יכול להיות תחילה תנצלי את ימי המחלה שלך. תדברי עם רופא תעסוקתי לגבי כל הדברים הללו.
    ד,ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת מקצוע

ד``ר מרק-אלן לוי
    25/08/2010

בעניין זה יש לתבוע את הביטוח הלאומי הרי כי קרוב לוודאי יש קשר בין התופעה (בעיקר באוזן אחת) והבעיה הרפואית שלך ויש לזה השלכות גם לגבי הסבה מקצועית. יחד עם זאת יתכן שיש עבודות פקידותיות ללא צורך בלענות לטלפון כל היום שאת יכולה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו