פיטורין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורין
    אנונימי
    02/09/2010

אני פוטרתי מהעבודה לאחר 25 שנות ותק בטענה שאינני מתפקד, בשנה לפני פיטוריי עברתי בדיקות רפואיותנ נרחבות על מנת לשלול מחלות קשות עקב סימפטומים של סחרחורות ,בחילות, כאבי ראש קשים , התעלפויות ואיבוד תחושה בחלקי גוף שונים. רופא תעסוקתי אישר לי בזמן הבדיקות לעבוד 3/4 משרה לתקופה של שנה וחצי, בעקבות כך החליט מעסיקי להעביר אותי מתפקידי, ללא סיבה לתפקיד ברמה הרבה יותר נמוכה מהמקום שבו הייתי, רופא תעסוקתי המליץ למעסיקי שלא להעביר אותי למקום זה משום שאינו מתאים לי מבחינה בריאותית ואז החליט המעסיק לפטר אותי. האם זה קביל? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורין

הוספת תגובה

• תפקיד

ד``ר טמיר גפן
    05/09/2010

הי!
    השאלה כללית מידי ואין בה פרטים בכדי להתייחס ברצינות לשאלה כזו מורכבת. כמו כן לא ברור לה היו השיקולים של המעסיק. כמו כן הרופא בדר"כ לא מתערב בשיקולים של המעסיק ונותן רק המלצות רפואיות ולא המלצות בעניין התפקיד.
    ושוב ללא פרטים כולל מצידו של המעסיק ובלי לדעת את נימוקיו ושיקוליו הרי הדיון לא יכול להתקיים.
    בהצלחה.
    מכול מקום הסוגיה יכולה להיות גם משפטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו