מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כווית קור מגז מזגנים במהלך עבודתישמוליק28/09/2010
היי!
אני טכנאי מיזוג אויר בחברה מכובדת ויציבה בארץ.
במהלך תיקון של יחידת מיזוג אויר חברי\ שותף ובזמן הוצאת שעוני לחץ גז פרץ הגז בכל המקום (טמפ' C-45 בלחץ של 330 פי אס איי) בזמן הזה אני קיבלתי כווית קור בכף יד ימין בדרגה של 2+ הייתי מאושפז שבועיים בבית חולים ועכשיו אני מטופל ע"י אורטופד, ריפוי בעיסוק (חבישות לחץ), פיזיוטרפיה. כיום היד שלי הרבה יותר טובה אך אני עדיין לא מסוגל לעבוד ובטח לא עבודה פיזית כמו שלי הומלץ לי ע"י הרופא שלי להיוועץ אצל רופא תעסוקתי אך התור הקרוב אליו רק בעוד חודש וחצי, ואני לא יודע מה לעשות בינתיים אני לא יכול לעבוד כך.
המלצותיכם בכל ההבטים (ביטוח ליאומי, רופא תעסוקתי, טיפול רפואי, וכו')
חשוב לציין ששלחתי את כל הניירת הנדרשת לביטוח ליאומי עוד לפני חג אך עדין לא הוקרתי (יכול להיות בגלל החגים).
אשמח אם תעזרו לי חשוב לציין כי גם חברי נפגע ועוד בשני כפות ידיו וגם הוא לא מסוגל לצאת לעבודה עדין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת עבודה
ד``ר מרק-אלן לוי28/09/2010שלום
היות ומדובר בתאונת עבודה אתה זכאי ל 91 יום מחלה שכל רופא יכול לתת לך ללא כל בעיה . אם שלחת את הניירת לביטוח לאומי כולל דו,ח תאונה מהמעביד לא צריך להיות בעיה בהכרה. במידה ורופא אורתופד או תעסוקתי יגיד כי בתום הטיפול אתה עדיין לא יכול לחזור לעבודה או לעבודה עם מגבלות יש להפנות אותך בפני וועדה רפואית של הביטוח הלאומי שתקבע לך נכות זמנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוויות.
ד``ר טמיר גפן30/09/2010הי!
בעניין נכות הרי הכול תלוי במצבך לאחר תקופת החלמה. במידה ונותר נזק קבוע הרי יש מקום לנכות.
בהצלחה. ד,ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התייחסותכם!
שמוליק30/09/2010תודה רבה על לנושא שלי!
נזק פיזי אני מקוה שלא היה לי כי חל אצלי שיפור ניקר והיום אני כבר מאגרף את היד כמעת עד הסוף, ולכן שמבחינה אורטופדית אני מאמין שאני היה בסדר.
הבעיה היא שכל היד היום היא צלקת אחת גדולה (האם זה גם נזק)?
יש מקום לתבוע פה את ביטוח ליאומי או גוף אחר כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות.
ד``ר טמיר גפן30/09/2010הי!
צלקות מכוערות מקנות נכות אך אחוזי נכות תלוי בגודל הצלקת. כמו כן צלקות יכולות לגרום גם למגבלה תפקודית לדוגמה באגרוף ובתנועת אצבעות. בהתאם לכך יקבע הנכות.
מעבר לביטוח לאומי יש לבדוק אפשרות תביעת ביטוח חבות מעבידים - יש לבדוק אצל עו"ד טוב שמתמחה בתחום נזקי גוף.
חשוב לפנות לעו"ד טוב ומוכר בתחום. כמו כן במקרה שכזה תזדקק לחוות דעת מומחה בעניין הערכת אחוזי נכות.
בהצלחה ד,ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)