אוסטיאו ארטריטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוסטיאו ארטריטיס
    בינה
    04/10/2010

בעקבות החמרה במצב שחיקת סחוס אני פונה לרופא תעסוקתי יש לי חות דעת מאורטופד שעקב שחיקת סחוס במפרקים בברכיים ולאורך כל עמוד השדרה לא יכולה לעבוד בישיבה ממושכת כמו כן חות דעת של ראומטולוג שלא מסוגלת לעבוד בכיפוף ברכיים רופא נוסף רשם כיפוף 90 מעלות מימין ו120 משמאל האם להוסיף גם חות דעת זו או שזה יקלקל את התוצאה הרצויה בנושא אבדן כושר עבודה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוסטיאו ארטריטיס

הוספת תגובה

• אוסטיאו ארטריטיס - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    05/10/2010

שלום רב!
    השאלה לא ברורה. אולי טוב יותר תתקשרי טלפונית ותסבירי את הצמך ברור יותר.
    בכבוד רב ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסטיאו ארטריטיס - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    06/10/2010

שלום
    חסר גם מה התעסוקה שלך אבל אם את לא יכולה לעבוד בישיבה וגם בעמידה עקבב הברכיים נשאר רק לצאת לגמלת נכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסטיאוארטריטיס

בינה
    09/10/2010

עבודתי היא מול מחשב הקלדה משרה של 8.5 ש + חצי שעה בלבד הפסקה .אני מתכוונת לבקש מרופא תעסוקתי קודם כל שיתן לי המלצה ל3 חודשים אבדן כושר עבודה בנסיון לשפור המצב בטיפולים ותרופות שעד כה לא טופלתי טיפולים אלטרנטביים + טיפול הידרותרפיה + תרופות סטרואידים תחת מעקב הדרגתי של ראומטולוג בשלב שני חזרה הדרגתית לעבודה של 6 שעות לעוד 3 חודשים האם מקובל לבקש מרופא תעסוקתי מה להמליץ למקום העבודה האם מצב של כיפוף 90 מעלןת מימין ו120 משמאל יצדיק בקשה זו מלבד המלצת אורטופד וראומטולג שלא מסוגלת לעבוד בישיבה תודה בינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסטיאוארטריטיס - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    09/10/2010

שלום רב!
    נתת לאצמך המלצות "מצוינות". תדפיסי אותם רק לא לשקוח מקום חתימה עם שם של הרופא התעסוקתי אליו את הולכת.
    לגבי שיפור מצבך הרפואי הרי ניתן לעשות זאת במקביל לעבודה כפי שעושים אלפים רבים כולל פיזיו והידרוטרפיה וכו'. כיום אפילו חלק ממחלות סרטן מטופלים תוך כדי שהחולה ממשיך לעבוד.
    אין אני מבין אך מחלת ברכיים או בעמוד שדרה קשורה לעבודה בהקלדה. הרי את לא עוסקת בעבודה פיזית מאומצת וקרוב לוודאי את יכולה לקום ולמתוח רגליים וגם ללא אישור של מעסיק עבור פעולה זו.
    מכל מקום שהיה לך בהצלחה.
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו