כאבים כתוצאה מהקלדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים כתוצאה מהקלדה
    נ
    07/10/2010

שלום,
    אני בת 26, בריאה בד"כ. עובדת היי- טק (כל היום מול המחשב).
    לפני כ- 9 חודשים התחילו לי כאבים באצבעות יד שמאל לאחר פעולה מונוטונית שעשיתי איתן כל היום (העתק -הדבק). עברתי ליד ימין והכאבים החלו גם שם, עברתי לשימוש בעכבר והתחילו כאבים בשורש כף היד (תלוי ביד שהשתמשתי בה).
    טופלתי ב-Arxocia ולא עזר ואחר כך בפרדינוזון שאמנם השפיע מעט אך לאחר תקופה שלא נטלתי חזרו הכאבים ובגדול.
    הכאבים הולכים ומחמירים במידה ואני כבר לא מסוגלת לעבוד.
    הסיבה היחידה שאני ממשיכה בעבודה היא שאני חייבת את הכסף. הייתי שמחה לקבל המלצותכם כיצד לפעול. אני כבר לא מסוגלת לתפקד ומס' ימי המחלה שיש לי מועטים.

תודה וסליחה על אורך השאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים כתוצאה מהקלדה

הוספת תגובה

• כאבים כתוצאה מהקלדה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    07/10/2010

שלום
    ראשית כל יש לפנות לטיפול ולאבחנה .בדרך כלל נותנים סטרואידים באבחנה של דלקת פרקים (דבר שלא קשור לעבודה אך מפריע) .
    שנית עלייך לפנות לרופא תעסוקתי שייבחן את טיב העבודה ואת הבעיה הרפואית.
    שלישית המסקנות יכולות לגרום להגבלת שעות עבודה דבר שיגרור כמובן ירידה בהשתכרות או שימוש זמני בשעות מחלה או בעיות עם המעביד אבל אי אפשר לשמור ולאכול את העוגה בו זמנית.
    במידה ויש קשר בין העיסוק והבעיה הבריאותית יש לפנות לביטוח לאומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו