קביעה לפסילת מקצוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קביעה לפסילת מקצוע
    אריק
    13/10/2010

שלום רב
    בשנת 2008 הייתי אצל רופא תעסוקתי לאחר ניתוח להוצאת גידול שפיר מהעמוד השידרה ונקבע לי שאנני קשיר לבודה שבה הועסקתי (עבודות בגבהים סנפלינג) למשך חצי שנה.
    לאחר מכן התגלה אצלי גם פריצת דיסק וכמו כן נקבע לי 20% נכות לצמיתות בנכות כללית
    כיום עדיין לא עובד ונמצא בתביעות מול ביטוח המנהלים שהיה לי בעבודה קודמת שממנה פוטרתי בגלל סיבות הרפואית המצוינית כאן הם (הביטוח מנהלים) מבקשים ממני חוות דעת של רופא תעסוקתי לפסילת מקצוע. אבל נאמר לי בקופת חולים שאני לא יכול להפגש עם רופא תעסוקתי מכוון שאני כבר לא שיך לעבודה הקודמת או עובד כרגע. אז השאלה שלי היא מה עושים במקרה שכזה ועם מי אפשר לדבר או להייתעץ.

בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קביעה לפסילת מקצוע

הוספת תגובה

• קביעה לפסילת מקצוע - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    13/10/2010

הי!
    במקרה שלך פונים לרופא פרטי ומקבלים ממנו חוות דעת במידה ויש מקום למתן חוות דעת שכזו. במסגרת קופת חולים לא תוכל לקבל חוות דעת שכזו. שירות זה לא נכלל בסל השירותים.
    בכבוד רב ד,ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בגב

ליאת
    15/10/2010

שלום,
    אני חודש לאחר ניתוח להוצאת גידול מנינגיומה מעמוד שדרה ועדין יש לי כאבים נוראיים באזור הניתוח המגבילים אותי כמו כן יש לי עוד פריצות דיסק בגב תחתון וצווארי האם רופא תעסוקה יכול לאשר לי עוד חופש ממקום העבודה ומי מפנה אותי אליו?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בגב - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    15/10/2010

הי!
    מדובר בניתוח גב שלפני כחודש לכן מוקדם ללכת לרופא תעסוקתי. המלצה לחופשת מחלה ניתן לקבל מרופא המנתח אורטופד או רופא משפחה. לרופא תעסוקתי פונים לאחר שמצב רפואי מתייצב בכדי שיקבע כשירות עבודה. רופא תעסוקתי לא עוסק במתן או אישור חופשות מחלה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו