האם ניתן לעבוד כפאראמדיק לאחר השתלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ניתן לעבוד כפאראמדיק לאחר השתלה
    יניב
    17/10/2010

שלום,
    אני בן 30 ועד לאחרונה עסקתי כפאראמדיק במד"א.
    בשל אי ספיקת כליות סופנית,נאלצתי להפסיק את עבודתי,ואני מועמד להשתלת כליה מאח שלי בחודשים הקרובים.
    למיטב הבנתי,לאחר השתלה מקבלים טיפול אימונוסופרסנטי לכל החיים,מה שמדכא את מערכת החיסון.

האם אוכל לחזור ולעבוד במקצוע לאחר מכן? כלומר האם יהיה רופא תעסוקתי שיחתום לי שהוא מאשר את חזרתי לעבודה (עבודה באמבולנס עם חולים מכל הסוגים)?

ואם לא,האם אני יכול ללכת ללימודי רפואה? או שמא גם שם בזמן הסבבים הקלינים אני אהיה חשוף מידי?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם ניתן לעבוד כפאראמדיק לאחר השתלה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    17/10/2010

הי!
    תחילה שתצליח בטיפולים ושתהייה בריא. בשנית עבודת פרמדיק הנה עבודה פיזית מאומצת מעבר לחשיפה לכל הגורמים אחרים.
    משום שהתורם קרוב משפחה בדרגה ראשונה ייתכן והטיפות אימונוסופרסיבי היה פחות אגרסיבי. בעיה זו לא מונעת ממך לעסוק ברפואה. ברפואה ישנם תחומים רבים שלא כרוכים במאמץ רב.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתן לעבוד כפאראמדיק לאחר השתלה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    18/10/2010

אני מסכים לגמרי עם דר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו