דלקת פרקים כרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים כרונית
    רפאל עזרא
    18/10/2010

אני חולה בדלקת פרקים כרונים ובמצב לא טוב,אני כרגע בטיפולים,נבדקתי ע"י רופא תעסוקתי והוא קבע שאני לא יכול להמשיך בעבודתי למשך כשולשה חודשים וכי יש להפנות אותי להסבה מקצועית שתתאים למצבי,יש לציין שאני עובד במוסך כמחסנאי בעמודה שמצריכה מאמץ פיזי,שאלתי היא האם זוהי חופשת מחלה או אני זכאי ע"פ החוק להתיתפטר מעבודתי וזה יוכר כהיתפטרות עקב מחלה,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים כרונית

הוספת תגובה

• דלקת פרקים כרונית - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    19/10/2010

הי!
    לא ברור למי היה מופנה מכתבוו של רופא תעסוקתי. במידה ולמעסיק הרי אתה זכאי ל 3 חודשי חופשת מחלה. לגבי חלק השני של המכתב הרי בדרך כלל המעסיק לא עוסק בהסבת מקצוע עם כי יכול להיות שיעבירו אותך בתור פקיד במוסך.
    בהתאם גם להמשך העניינים. במידה ואתה בלתי כשיר הרי יש לפטר אותך מצד שני במידה ומגבלה הנה רק ל - 3 חודשים הרי בתום התקופה תוכל לשוב לעבוד.
    לא ברור לי כל העניין. בכבוד רב ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת פרקים

רפאל עזרא
    19/10/2010

התשובה שקיבלתי מרופא התעסוקה מופנה לרופא המטפל,לגבי אפשרות להסבה מקצועית הוא רושם "יש מקום להפנותו למל"ל לשם בחינת אפשריות להסבה מקצועית".לא הבנתי את הפיסקה הזאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת פרקים - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    20/10/2010

הי!
    ככל הנרא הרופא התרשם שנכותיך ומגבלותיך הרפואיות מצדיקות הסבת מקצוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו