מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת פרקים כרוניתרפאל עזרא18/10/2010
אני חולה בדלקת פרקים כרונים ובמצב לא טוב,אני כרגע בטיפולים,נבדקתי ע"י רופא תעסוקתי והוא קבע שאני לא יכול להמשיך בעבודתי למשך כשולשה חודשים וכי יש להפנות אותי להסבה מקצועית שתתאים למצבי,יש לציין שאני עובד במוסך כמחסנאי בעמודה שמצריכה מאמץ פיזי,שאלתי היא האם זוהי חופשת מחלה או אני זכאי ע"פ החוק להתיתפטר מעבודתי וזה יוכר כהיתפטרות עקב מחלה,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת פרקים כרונית - תגובה
ד``ר טמיר גפן19/10/2010הי!
לא ברור למי היה מופנה מכתבוו של רופא תעסוקתי. במידה ולמעסיק הרי אתה זכאי ל 3 חודשי חופשת מחלה. לגבי חלק השני של המכתב הרי בדרך כלל המעסיק לא עוסק בהסבת מקצוע עם כי יכול להיות שיעבירו אותך בתור פקיד במוסך.
בהתאם גם להמשך העניינים. במידה ואתה בלתי כשיר הרי יש לפטר אותך מצד שני במידה ומגבלה הנה רק ל - 3 חודשים הרי בתום התקופה תוכל לשוב לעבוד.
לא ברור לי כל העניין. בכבוד רב ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת פרקים
רפאל עזרא19/10/2010התשובה שקיבלתי מרופא התעסוקה מופנה לרופא המטפל,לגבי אפשרות להסבה מקצועית הוא רושם "יש מקום להפנותו למל"ל לשם בחינת אפשריות להסבה מקצועית".לא הבנתי את הפיסקה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת פרקים - תגובה
ד``ר טמיר גפן20/10/2010הי!
ככל הנרא הרופא התרשם שנכותיך ומגבלותיך הרפואיות מצדיקות הסבת מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)