רופא תעסוקתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא תעסוקתי
    לונה
    07/11/2010

אני מורה למעלה מ20 שנה.לאחרונה התגלו אצלי מספר פריצות דיסק.רופאי נוירוכרוג ורופא עמוד שדרה סבורים שזה כתוצאה מהעבודה-רכינה יומיומית לשולחנות התלמידים ועוד, כמו כן לדעתם לאור החמרה במצב עם חזרתי לעבודה טענו שניהם שאופי עבודתי הוא גורם מחמיר למצבי ,מה שאכן קורה.
    הומלץ לי לפנות לרופא תעסוקתי .אינני מעונינת השנה להפחית ממשרתי,למרות הקשי הרב,כי אני חשה אחריות כלפי תלמידי.במידה ואפנה לרופא תעסוקתי,על מנת להתיעץ אתו והוא ימליץ בכ"ז על הפחתת שעות העבודה,ולא אממש את המלצותיו,האם זכויותי מול המעביד ואו הבטוח הלאומי עלולות להפגע בעתיד במידה ומצבי יחמיר מעבר למה שהוא עכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא תעסוקתי

הוספת תגובה

• רופא תעסוקתי - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    08/11/2010

שלום
    ראשית כל הקשר הסיבתי בין עבודתך לבעיה הרפואית שלך לא כל כך ברור. היות ואין כאן עומס רב על הגב ברכינה על שולחנות התלמידים כך שלא בטוח בכלל שהביטוח הלאומי תכיר בבעיה כבעיה תעסוקתית.(אולי את מרימה משקולות או מגדלת פרחים בזמנך הפנוי.....)
    שנית אם אין בכוונתך להפחית בשעות עבודה או בחלקיות משרה למה לפנות לרופא תעסוקתי? הרי זאת המטרה.
    שלישית את עדיין יכולה להגיש תביעה לביטוח הלאומי שיכירו (או לא) את הבעיה כמחלת מקצוע (ממש לדעתי סיכוי נמוך) הכרה בנכות מסויימת לא מתורגם בהכרח בהפחתת שעות עבודה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו