הפניה לרופא תעסוקתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפניה לרופא תעסוקתי
    דדון מאיר
    17/11/2010

שלום
    אני עובד בדואר 20 שנה, עבודתי כרוכה בהרמת חבילות כבדות, לפני מס. שנים נפלתי ( לא בעבודה) ויש לי קרע בגיד בכתף, אני סובל מכאבים מידי פעם במיוחד בלילות ואחרי אימוץ הכתף.לאחרונה הבהרתי לממונה עליי שאין ביכולתי להרים דברים ואני עוסק בדברים אחרים בעבודה מה שעורר את כעסם של חלק מהעובדים האחרים,
    בעקבות זה ביקש המנהל שאמציא אישור רופא שאין ביכולתי או שאסור לי להרים משקל כבד.
    אין לי בעיה להביא אישור כזה רק שאני חושש מהשימוש שעלול להיעשות בו נגדי,
    האם בעקבות מכתב כזה יכולים להפנות אותי לרופא מטעם רשות הדואר? ואם כן מה רשאי הרופא לעשות? האם לא עלולים לפטר אותי עקב טענה שאינני עומד בדרישות העבודה? או שיהיו חייבים למצוא לי משרה אחרת שלא כרוכה במאמץ? אודה על תשובתכם בהקדם מכיוון שמופעל עליי לחץ להמצאת האישור ואני מאוד חושש מהתוצאות.
    אגב אני בן 57.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפניה לרופא תעסוקתי

הוספת תגובה

• הפניה לרופא תעסוקתי - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    17/11/2010

הי!
    בהחלט כן בעקבות מכתב כזה יכולים להפנות אותך לרופא מטעם רשות הדואר ד"ר פורט ככל שזכור לי. הרופא רשאי לקבל את המלצות או לתת המלצות משלו.
    לגבי המעסיק דבר תלוי ברצונו וכמובן במידה ויש לו אופציה להעסיק אותך במגבלות שתקבל. כמו כן ככל שזכור לי רשות הדואר ישנו ועד די חזק. כך שיש לך כתובת לפניות.
    בהצלחה. ד,ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו