מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפניה לרופא תעסוקתידדון מאיר17/11/2010
שלום
אני עובד בדואר 20 שנה, עבודתי כרוכה בהרמת חבילות כבדות, לפני מס. שנים נפלתי ( לא בעבודה) ויש לי קרע בגיד בכתף, אני סובל מכאבים מידי פעם במיוחד בלילות ואחרי אימוץ הכתף.לאחרונה הבהרתי לממונה עליי שאין ביכולתי להרים דברים ואני עוסק בדברים אחרים בעבודה מה שעורר את כעסם של חלק מהעובדים האחרים,
בעקבות זה ביקש המנהל שאמציא אישור רופא שאין ביכולתי או שאסור לי להרים משקל כבד.
אין לי בעיה להביא אישור כזה רק שאני חושש מהשימוש שעלול להיעשות בו נגדי,
האם בעקבות מכתב כזה יכולים להפנות אותי לרופא מטעם רשות הדואר? ואם כן מה רשאי הרופא לעשות? האם לא עלולים לפטר אותי עקב טענה שאינני עומד בדרישות העבודה? או שיהיו חייבים למצוא לי משרה אחרת שלא כרוכה במאמץ? אודה על תשובתכם בהקדם מכיוון שמופעל עליי לחץ להמצאת האישור ואני מאוד חושש מהתוצאות.
אגב אני בן 57.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניה לרופא תעסוקתי - תגובה
ד``ר טמיר גפן17/11/2010הי!
בהחלט כן בעקבות מכתב כזה יכולים להפנות אותך לרופא מטעם רשות הדואר ד"ר פורט ככל שזכור לי. הרופא רשאי לקבל את המלצות או לתת המלצות משלו.
לגבי המעסיק דבר תלוי ברצונו וכמובן במידה ויש לו אופציה להעסיק אותך במגבלות שתקבל. כמו כן ככל שזכור לי רשות הדואר ישנו ועד די חזק. כך שיש לך כתובת לפניות.
בהצלחה. ד,ר גפן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)