מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאונה בדרך לעבודהיוסף18/11/2010
נפגעתי כהולך רגל מרכב בעת חציית כביש. הארוע התרחש בבוקר בעת שהובלתי את ילדיי לגן. כאשר כחצי שעה לאחר מכן הייתי אמור להיות בעבודתי.
האם זה נקרא תאונת עבודה ועליי למלא טפסים עם מעבידי.
כבר יצאתי מביתי עם התיק, מוכן לעבודה, האם העובדה שקודם לכן אני מביא ברגל את ילדיי לגן ורק מייד לאחר מכן נוסע לעבודה - במקרה כזה, הביטוח לאומי ישלול את האפשרות לתאונת עבודה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונה בדרך לעבודה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי18/11/2010הדרך מהבית לגן ילדים לא נקראת דרך העובדה ולכן יש סיכויים גבוהים שאם תגיש תביעה תדחה ע"י הביטוח הלאומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתביעה מהביטוח לאומי?!
יוסף18/11/2010תודה על המענה המהיר!
קראתי באתרים שונים: שאם אני לא מגיש תביעה לבטוח לאומי זה עלול לפגוע בי בהמשך.
בנוסף קראתי, שחברת הבטוח עלולה להוריד את סכום הכסף שהייתי עשוי לקבל מהתביעה כתאונת עבודה מהבטוח הלאומי. ולפצות אותי רק על היתרה.
האם בכל מקרה, כדאי להגיש בקשה או לפנות אך ורק לחברת הבטוח (באמצעות עורך דין וכולי).
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתביעה מהביטוח לאומי?! - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי18/11/2010אתה תנהג איך שאתה מבין. אני עניתי שעל פי התקנות לא מדובר בתאונת עבודה. יעוצים כלכליים לא בפורום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
יוסף18/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)