תאונה בדרך לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונה בדרך לעבודה
    יוסף
    18/11/2010

נפגעתי כהולך רגל מרכב בעת חציית כביש. הארוע התרחש בבוקר בעת שהובלתי את ילדיי לגן. כאשר כחצי שעה לאחר מכן הייתי אמור להיות בעבודתי.
    האם זה נקרא תאונת עבודה ועליי למלא טפסים עם מעבידי.

כבר יצאתי מביתי עם התיק, מוכן לעבודה, האם העובדה שקודם לכן אני מביא ברגל את ילדיי לגן ורק מייד לאחר מכן נוסע לעבודה - במקרה כזה, הביטוח לאומי ישלול את האפשרות לתאונת עבודה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונה בדרך לעבודה

הוספת תגובה

• תאונה בדרך לעבודה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    18/11/2010

הדרך מהבית לגן ילדים לא נקראת דרך העובדה ולכן יש סיכויים גבוהים שאם תגיש תביעה תדחה ע"י הביטוח הלאומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תביעה מהביטוח לאומי?!

יוסף
    18/11/2010

תודה על המענה המהיר!

קראתי באתרים שונים: שאם אני לא מגיש תביעה לבטוח לאומי זה עלול לפגוע בי בהמשך.
    בנוסף קראתי, שחברת הבטוח עלולה להוריד את סכום הכסף שהייתי עשוי לקבל מהתביעה כתאונת עבודה מהבטוח הלאומי. ולפצות אותי רק על היתרה.

האם בכל מקרה, כדאי להגיש בקשה או לפנות אך ורק לחברת הבטוח (באמצעות עורך דין וכולי).

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תביעה מהביטוח לאומי?! - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    18/11/2010

אתה תנהג איך שאתה מבין. אני עניתי שעל פי התקנות לא מדובר בתאונת עבודה. יעוצים כלכליים לא בפורום זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

יוסף
    18/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו