תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת עבודה
    ערן
    28/11/2010

לפני שלוש שנים היתה לי תאונת דרכים במהלך עבודה פניתי לבטוח לאומי לקבל נכות, קיבלתי נכות זמנית לשמונה חודשים. אחרי שנגמר לי הנכות עברתי ניתוח לתיקון רצועות ביד אשר קרתה באותה תאונה ולא הלכתי לביטוח לאומי לקבל שוב נכות עכב מידע שגוי שקיבלתי .שאלתי היא כמה שנים לאחר המקרה יש באפשרותי לגשת לביטוח לאומי ולתבוע נכות רטרואקטיבית על מה שקרה לפני שלוש שנים .ושאלה שניה אני עדיין בתביעה מול חברת הביטוח האם באפשרותי לקבל אחוזי נכות מביטוח לאומי לצמיתה מבלי לקבל קצבה ולתבוע את חברת הביטוח על הנזק שקרה ליפני כשלוש שנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    28/11/2010

הזמן לתביעה הינו 7 שנים אבל ממלא כבר הוכר התאונה אתה צריך לתבוע עקב ההשלכות. לגבי קצבה זה רק מעל 20% נכות לצמיתות.
    אין קשר בין חברת הביטוח הפרטי לביטוח לאומי יחד עם זאת הרבה פעמים הביטוח הפרטי מחכה לתוצאות של הביטוח הלאומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    28/11/2010

הי!
    לדעתי יש לך תשובה מספקת מד"ר לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו