אישור רפואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישור רפואי
    אודל
    01/12/2010

שלום,
    אני נמצאת בהריון בחודש רביעי.
    לפני חודשיים קרה לי מקרה בעקבותיו ניגשתי לבית החולים, שם צפו בבעיית דימום (המטומה) בתוך הרחם. ניתנה לי מנוחה של שלושה שבועות.

בתום שלושה שבועות חזרתי לעבודה, וממשיכה מעקב רפואי שמראה שעדיין ההמטומה קיימת. רופא נשים ממליץ לי להימנע ממטלות פיזיות.
    אופן עבודתי מאוד נוח ולא פיזי בכלל - עובדת כפקידה בקומת קרקע. הבעייה היא שהמשרד של המנהל שלי נמצא בקומה שנייה ללא מעלית ולפעמים הוא דורש שאגיע אליו.
    הסברתי לו שאינני יכולה לעלות ולרדת מדרגות בשל מצבי הרפואי.
    הוא לא מקבל זאת ודורש אישור רפואי.

כשפניתי בנושא לרופא שמטפל בי , הוא הפנה אותי לרפואה תעסוקתית משום שלדבריו אין המרפאה רשאית לתת אישור כזה, אל אף שבעייתי מוצדקת.

השאלות שלי הן:
    1. איך אני בדיוק פונה והאם נדרש זמן המתנה ארוך עד שאקבל תור פנוי? (מאחר וזה דדחוף למנהל שלי)

2. מה הסיכוי שאקבל אישור כזה?

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישור רפואי

הוספת תגובה

• אישור רפואי - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    01/12/2010

צריך הפניה מרופא נשים עם המלצה .
    עיניין התורים תלוי בקופ"ח שלך .
    לגבי סיכויים ,אני לא הייתי נותן אישור כזה שעליית 2 קומות במדרגות מידי פעם לא נחשב כעבודה פיזית אף אחד לא אמר לרוץ במדרגות. אם זה 20 פעמים ביום זה שונה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו