יעוץ דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ דחוף
    חן
    06/12/2010

שלום,
    בת 26 עובדת היי טק (עבודה מול מחשב במשך כל שעות העבודה)
    אני כבר במשך שנה סובלת מכאבים באצבעות הידיים כתוצאה מהקלדה. במשך 3 חודשים אחרונים חלה החמרה. בחודש האחרון אני בבית. לא מסוגלת לעבוד מול מחשב במשך יותר מכמה דקות הקלדה וגם אז אני ירגיש את המאמץ. (עכשיו אני במשפט הרביעי וכבר מתחיל לכאוב)
    עשיתי EMG , רנטגן, מיפוי עצמות ובדיקות דם והכל תקין. נראה שאני סובלת משימוש יתר. - חולשה של השרירים.
    על פי הנתונים הנ"ל וכן הערכה תפקודית של ריפוי בעיסוק (שאני יודעת שלא הייתה טובה) רופא תעסוקתי כתב כך: יכולה לחזור למשרה מלאה ללא הקלדה אינטנסיבית של יותר מ-4 שעות. תוקף ההמלצה לחודשיים.
    עלי לציין שגם לפני ההחמרה השתדלתי לעשות הפסקות כל רבע שעה. בתמיכת המעסיק אבל זה פשוט לא עזר.
    אני לא יודעת מה לעשות. קשה לי לתפקד אפילו בתפקידים קטנים בבית. ובטח שלא מול המחשב. אין ספק שאני לא אוכל לחזור עכשיו לעבוד.
    האם ניתן לפנות לרופא תעסוקתי אחר באופן פרטי?

אשמח לתשובתכם המהירה. אני מיואשת והאצבעות שלי גמורות רק מההקלדה עכשיו.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ דחוף

הוספת תגובה

• יעוץ דחוף - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    06/12/2010

שלום רב!
    לפי התמונה שציירת ובדיקות שעברת לא מדובר בשימוש יתר משום שבשימוש יתר ישנם ממצאים בבדיקות עזר. אין אני יכול להגיד מה האבחנה אך החלטת רופא תעסוקתי ניראת לי סבירה ביותר. לגבי חוות דעת נוספת בהחלט את יכולה לפנות. כמו כן את יכולה גם לעזוב את המקום ולעבוד בעיסוק מתאים אחר שמתאים לך.
    ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ דחוף - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    08/12/2010

תשובה הולמת מאוד של דר' גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו