מכסת ימי מחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכסת ימי מחלה
    נמרוד
    08/12/2010

שלום,
    בחודשים האחרונים אני סובל מכאבי גב וצוואר חזקים, ועקב כך נשלחתי לסדרה של בדיקות. מכיוון שמצבי לא השתפר, וניצלתי עד תום את מכסת ימי המחלה שלי, הפנה אותי הרופא לרופא תעסוקתי, וזה קבע כי אני צריך לחזור לעבוד ארבע שעות ביום בחודשיים הקרובים. כמה ימים לאחר מכן ביצעתי צילום אם.אר.איי, ובו התברר כי אני סובל מפריצת דיסק גדולה בצוואר ומבעיות נוספות שנגרמו בגינה, וכי ככל הנראה יהיה עליי לעבור ניתוח. השבוע העברתי ממצאים אלו לרופא התעסוקתי, ואני עדיין מחכה להחלטתו.
    אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי מה עליי לעשות ולמי עליי לפנות. האם עליי לפנות לביטוח לאומי? כמו כן, אודה לכם אם תסבירו לי מה יהיה עליי לעשות אם ייקבע שעליי לעבור ניתוח, הכרוך בתקופת החלמה, ובהתחשב בעובדה שלא נותרו לי עוד ימי מחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכסת ימי מחלה

הוספת תגובה

• מכסת ימי מחלה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    08/12/2010

שךום
    אם אתה עובד במגזר הפרטי עליך לפנות לוועדה רפואית של קרן הפנסיה על מנת לקבל נכות זמנית (גם על היום החלקי שעבדת).
    אם אתה במגזר ציבורי גם שם יש לפנות לוועדה רפואית.
    יחלד עם זאת אתה יכול לפנות לביטוח לאומי לנכות כללית אך יש להוכיח ירידה בהכנסות 3 חחודשים
    או לביטוח לאומי תאונות עבודה אם זה קשור לעבודה.
    רופא תעסוקתי לא יחליט אם תעבור או לא ניתוח רק אתה בהתיעצות עם רופא מטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכסת ימי מחלה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    08/12/2010

קיבלת תשובה מספקת מד"ר לוי. אין מה להוסיף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו