אירוע מוחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירוע מוחי
    ענבל
    12/12/2010

שלום,
    עברתי אירוע מוחי (TIA) במהלך האשפוז עברתי מספר בדיקות כגון CT שהדגים מוקד היפודנסי במדולה משמאל ובקרוב אעבור MRI בנוסף בדיקת TEE שהדגים PFO מלווה באנאוריזמה של 1 ס"מ. בהמשך לבדיקות כוללות שעברתי כתוצאה מעלייה בערכי ה - LDH וכן עלייה באנזימי כבד נמצאתי חיובית ל - CMV (IGMׂ.
    אציין כי הנני עובדת בחברת הייטק. הייתי מעוניינת לדעת מהן הזכויות שלי מבחינה תעסוקתית (שעות עבודה, מאמץ תעסוקתי וכו').
    כרגע אני בבית בחופשת מחלה.
    תודה מראש על העזרה ענבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אירוע מוחי

הוספת תגובה

• אירוע מוחי - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    13/12/2010

נגיד כך . ממה שכתבת אין לך כל מגבלה שארתית מהאירוע (אופייני ב TIA) היות ואת עובדת עבודה עם אופי משרדי ללא מאמצים גופניים מכל מה שראיתי אין כל מגבלה. כדי להיות יותר מדוייק זה דורש בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירוע מוחי - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    13/12/2010

שלום רב!
    צודק ד"ר לוי. מי מה שרשמת לא ניתן ללמוד לגבי מגבלותיך. לגבי זכויות. לא מדובר בזכויות וחובות. רופאים קובעים מגבלות בהתאם לממצאים ובהתאם לעיסוקו של איש ולא לפי האבחנות וממצאים בבדיקות עזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו