מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אירוע מוחיענבל12/12/2010
שלום,
עברתי אירוע מוחי (TIA) במהלך האשפוז עברתי מספר בדיקות כגון CT שהדגים מוקד היפודנסי במדולה משמאל ובקרוב אעבור MRI בנוסף בדיקת TEE שהדגים PFO מלווה באנאוריזמה של 1 ס"מ. בהמשך לבדיקות כוללות שעברתי כתוצאה מעלייה בערכי ה - LDH וכן עלייה באנזימי כבד נמצאתי חיובית ל - CMV (IGMׂ.
אציין כי הנני עובדת בחברת הייטק. הייתי מעוניינת לדעת מהן הזכויות שלי מבחינה תעסוקתית (שעות עבודה, מאמץ תעסוקתי וכו').
כרגע אני בבית בחופשת מחלה.
תודה מראש על העזרה ענבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע מוחי - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי13/12/2010נגיד כך . ממה שכתבת אין לך כל מגבלה שארתית מהאירוע (אופייני ב TIA) היות ואת עובדת עבודה עם אופי משרדי ללא מאמצים גופניים מכל מה שראיתי אין כל מגבלה. כדי להיות יותר מדוייק זה דורש בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירוע מוחי - תגובה
ד``ר טמיר גפן13/12/2010שלום רב!
צודק ד"ר לוי. מי מה שרשמת לא ניתן ללמוד לגבי מגבלותיך. לגבי זכויות. לא מדובר בזכויות וחובות. רופאים קובעים מגבלות בהתאם לממצאים ובהתאם לעיסוקו של איש ולא לפי האבחנות וממצאים בבדיקות עזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)