התנהגות בזויה בעבודה - הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות בזויה בעבודה - הריון
    תפוחי
    13/12/2010

ד"ר נכבד,
    האם באפשרותי לגשת לרופא תעסוקה, ואיכן? באם הבוסית שלי מתייחסת אליי ממש "מגעיל" מאז שהיא יודעת שאני בהריון (בערך מהשבוע השביעי):
    הרעה בשכר היסוד, צעקות, התנהגות בזוייה ומזלזלת, בקשה להרים קלסרים כבדים, לחפש לה תיקים במשרד- רוב התיקים על הריצפה והרבה, הפעלת לחץ בזמן העבודה, איחור במתן צ'ק השכר... לא משלמת שעות נוספות אבל זה דחוף וההוא דחוף במיוחד בזמן שבו צריך לצאת הביתה/ ללימודים, אי התייחסות לבקשה לתת לי תלושי שכר, לא משלמת הבראה וביטוח מנהלים... אני עובדת שם מאפריל 2009 וכיום אני בשבוע 26 להריוני (אני גם לומדת בערב)? הדבר מתחיל להשפיע עליי פיזית ונפשית - אני סובלת מתשישות וכאבי גב ושחמות... חוסר מוטיבציה וחוסר השקעה בלימודים.... מה עליי לעשות? (כבר פניתי להסתתדרות העובדים והוצאתי לה מכתב עדין)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התנהגות בזויה בעבודה - הריון - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    13/12/2010

לדעתי רוב הבעיה נמצאת במגרש של עו"ד מומחה לדיני עבודה או של הסתדרות העובדים אך עדיין לא במגרש של הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו