רופא תעסוקתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא תעסוקתי
    ריטה
    14/12/2010

שלום רב,
    אני נמצאת בחופש מלחלה כבר כחודשיים לאחר 2 אשפוזים בגלל פריקרדיטיס חוזר (דלקת קרום הלב ). כעת מטופלת ב-100 מג' של REDNISONE + מג'20 IMURAN
    מצב כללי יציב, אך עדיין קשה ללכת, לשבת. בדיקות דם לא טובים בגלל IMURAN קרדיאולוג וראומטולוג אומרים שיקח תקופה ממושכת לחזור לעצמי.
    לפי הנוהל בעבודה (אני עובדת מדינה) אחרי חודשיים של מחלה אני צריכה לעבור ועדה רפואית אצל רופא תעסוקתי.
    שאלות:
    1. האם זה אותו רופא שמקבל בקופת חולים והפניה אליו אני מקבלת מרופא המטפל או לעובדי מדינה יש רופאי תעסוקה אחרים? 2. האם במצבי הבריאותי שלי אני כשירה לעבודה?3. האם המלצה להמשך חופש מחלה מראומוטולוג מבית חולים יתן משמעות
    להחלתה?
    תודה מראש,
    ריטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא תעסוקתי

הוספת תגובה

• רופא תעסוקתי-עדכון

ריטה
    14/12/2010

עדכון:
    IMURAN-100 מג'
    PREDNISONE 20 מג'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא תעסוקתי - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    14/12/2010

הי!
    מדובר ברופא תעסוקתי של קופת חולים. לגבי כשירות עבודה הרופא יכול לקבוע רק לאחר בדיקתך והתרשמות וקשה להגיד דבר דרך אינטרנט. המפנה הנו רופא משפחה או כל רופא אחר או גם מעסיק. במידה ואין לרשותך ימי המחלה או בהתאם להחלטת רופא המדינה (רופא משרד הבריאות) יקבע האים יש מקום לזמנה לועדה של עובדי המדינה (בהתאם להמלצתו של רופא התעסוקתי).
    בהצלחה ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא תעסוקתי

ריטה
    15/12/2010

תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו