מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלטת רופאה תעסוקתית -דחוף בבקשהענת23/12/2010
שלום רב
אודה לתשובה דחופה לפני יום א' בבקשה .
אבי בן 65 -עבד בחברת אבטחה כ-4 שנים .
במהלכן חלה בליבו -הוא עם אי ספיקת לב קשה מאד וקוצב לב .
בנוסף לכך קימות מחלות אחרות לצערינו.
לפני כחודש -פנה בעל הבנין בו עבד למעסיק ,ואמר לו שאין לו צורך יותר במשמרת ערב בה אבי כן יכול היה לעבוד כי בבוקר קשה לו מאד לעבוד עקב הכדורים שהוא לוקח ,ואמר לו שהוא מוותר על המשמרת - אי לכך פנינו למעסיק הראשי ואמרנו לו
שאבי באמת לא מסוגל יותר לעבוד .
המעסיק ביקש מכתב מרופא תעסוקתי שזו אכן קבעה שאבי לא כשיר לעבודה כלל
ושהמגבלה יציבה .
שלחנו אליו את המכתב ,וכעת הוא מפנה אותנו ליועץ המשפטי של החברה -נראה לי שהולכת להיות כאן סחבת ,,
אני יודעת שבמקרה זה המעסיק חייב לפטר את אבי עם כל המשתמע מכך -לרבות פיצויים ,שהרי זה נחשב מתפטר בדין מפוטר .
האם אני צודקת ? האם פתאום המעסיק יכול להערים קשיים ?
אודה לתשובה דחופה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלטת רופאה תעסוקתית -דחוף בבקשה - תגובה
ד``ר טמיר גפן23/12/2010הי!
בדרך כלל לאחר מכתב שכזה המעסיקים לא עושים בעיות אך לפעמים כן מתקשים ומנהלים הליך משפטי וכו'. במקרה הנדון ובהתאם למה שכתבת נראה לי שהמעסיק אמור להפסיד לכן לאחר בירור אצל יועץ המשפטי שלו אביך יקבל מה שמגיעה לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)