מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופא תעסוקהשאול27/12/2010
שלום, אני עובד ברשות ציבורית עברתי ניתוח להסרת גידול מהכליה לפני כחודשיים. הניתוח עבר בהצלחה. רופא תעסוקתי של מקום העבודה בדק אותי קבע כי איני יכול לחזור לעבודתי הקודמת עקב חשיפה לגזים מרכבים. וזאת למרות שהצגתי אישור מהרופא המנתח לפיו אין כל מניעה שאחזור לעבודתי הקודמת. עפ" קביעת רופא התעסודה אני יכול לעבוד רק בעבודה משרדית. איני מעוניין בכלך מאחר והדבר פוגע במשכורת שלי בצורה משמעותית. האם ניתן לערער על החלטת הרופא? אם כן למי ואיך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא תעסוקה - תגובה
ד``ר טמיר גפן27/12/2010הי!
א. יש חסר מידע לגבי גידול. סוג הגידול וטיבעו.
ב. חסר מידע לגבי סוג הניתוח. האים דרך לפרוסקופית או פתיחת באן. האים נעשתה רק הסרת גידול או גם חלק מהכליה.
ג. נתונים אישיים - ז. א. גיל וגם מחלות רקע שלא פחות חשוב.
באופן אקרוני במידה והניתוח נעשה ללא פתיחת בטן ואין בעיות רפואיות נוספות הי אין אני רואה סיבה רפואית שלא לחזור לעבודה העסקת בה.
ניתן לערער למנהל מרפאה או לראש שירות תעסוקתי בקופה.
בהצלחה ד,ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)