מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה?ק28/12/2010
שלום
קרתה לי תאונת עבודה בעקבותיה אושפזתי חשיפה לחומר בשם הקסן והיתה לי עלייה של אניזמי הכבד והתבקשתי להגיע לטוקסיקולוג פניתי למרכז רעלים רמב"ם אך הם אמרו לי שהבעיה שלי היא בגדר רופא תעסוקתי פניתי לרופא הוא נתן לי פטור מחשיפה לחומריים כימיים אך בתביעתי לבל"ל התבקשתי בכל זאת להגיע לטוקסיקולוג ע"מ להוכיח את העלייה לחשיפת החומר ואינני יודע מה לעשות אני פונה למרפאה תעסוקתית ואין להם תשובה בשבילי מה אתה מליץ לי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה? - תגובה
ד``ר טמיר גפן28/12/2010הי!
במידה ומי שמבקש את בדיקת טוקסיקולוג הנה ביטוח לאומי יש לבקש שביטוח לאומי יפנה אותך למומחה טוקסיקולוג מטעמם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ק29/12/2010תודה על התשובה המהירה פניתי אליהם בעניין הם אומרים שהם ביטוח לאומי ולא מוסד רפואי ואני תקוע עם תביעה וצריך להחזיר כסף למעסיק שלי ואינני יודע מה לעשות ולאן אפנה אמרו לי תחפש טוקסיקולוג פרטי שייתן לי חוו"ד אחד כזה הבנתי שלוקח לא מינימום 5000 ש"ח שממש אין לי ואינני מבין למה הקופה שלי לא שולחים אותי לטוקסיקולוג (מ.תעסוקתית) אנא עזרו לי.
מודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר טמיר גפן29/12/2010במישה ויש לך בעיה רפואית שלהערכתך נותרה כתוצאה מהחשיפה לחומר הרי רופא המטפל אמור לציין זאת או מומחה שבתחום התמחותו הנזק. לעניין ביטוח לאומי אני מבין שהם לא מבקשים ממך את האישור אך אתה מעוניין בו בכדי להגישת תביעה כנגד ביטוח לאומי. חוות דעת שכזו ניתן לקבל אצל טוקסיקולוג או אצל רופא תעסוקתי. העלות של חוות דעת שכזו במקרה הטוב הנה 5000 ש"ח. במידה ולא נותר נזק או מגבלה הרי אין טעם לחוות דעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ק29/12/2010תודה על המענה המהיר.
יש לי הזק בכבד ומי שדורש ראייה סיבתית בין החשיפה לחומר לבעיית הכבד הוא ביטוח לאומי וכל גוף שאני ניגש אליו מנפנף אותי בצורה עדינה (בל"ל,מ.תעסוקתית,מכבי,והמומחה לבעיות כבד)ואינני יודע לאן לפנות אין לי בעייה ללכל לטוקסיקולוג אם בל"ל מבקש אבל ממרפאה תעסוקתית לא מפנים אותי ואין לי 5000 ש"ח ליעוץ אני לא מבין למה רופא תעסוקתי לא נותן מכתב לבל"ל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר טמיר גפן29/12/2010מה הנימוק שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ק30/12/2010תודה שוב פעם הנימוק של מ.תעסוקתית מכיוון שאני הורחקתי מחומריים כימיים אין צורך בטוקסיקולוג והאם אני יכול לשוחחח אתך בטלפון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר טמיר גפן30/12/2010כן אין בעיה מותר לדבר איתי גם בטלפון.
עוד יותר טוב.
ד,ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)