שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה?
    ק
    28/12/2010

שלום
    קרתה לי תאונת עבודה בעקבותיה אושפזתי חשיפה לחומר בשם הקסן והיתה לי עלייה של אניזמי הכבד והתבקשתי להגיע לטוקסיקולוג פניתי למרכז רעלים רמב"ם אך הם אמרו לי שהבעיה שלי היא בגדר רופא תעסוקתי פניתי לרופא הוא נתן לי פטור מחשיפה לחומריים כימיים אך בתביעתי לבל"ל התבקשתי בכל זאת להגיע לטוקסיקולוג ע"מ להוכיח את העלייה לחשיפת החומר ואינני יודע מה לעשות אני פונה למרפאה תעסוקתית ואין להם תשובה בשבילי מה אתה מליץ לי לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה?

הוספת תגובה

• שאלה? - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    28/12/2010

הי!
    במידה ומי שמבקש את בדיקת טוקסיקולוג הנה ביטוח לאומי יש לבקש שביטוח לאומי יפנה אותך למומחה טוקסיקולוג מטעמם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ק
    29/12/2010

תודה על התשובה המהירה פניתי אליהם בעניין הם אומרים שהם ביטוח לאומי ולא מוסד רפואי ואני תקוע עם תביעה וצריך להחזיר כסף למעסיק שלי ואינני יודע מה לעשות ולאן אפנה אמרו לי תחפש טוקסיקולוג פרטי שייתן לי חוו"ד אחד כזה הבנתי שלוקח לא מינימום 5000 ש"ח שממש אין לי ואינני מבין למה הקופה שלי לא שולחים אותי לטוקסיקולוג (מ.תעסוקתית) אנא עזרו לי.
    מודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    29/12/2010

במישה ויש לך בעיה רפואית שלהערכתך נותרה כתוצאה מהחשיפה לחומר הרי רופא המטפל אמור לציין זאת או מומחה שבתחום התמחותו הנזק. לעניין ביטוח לאומי אני מבין שהם לא מבקשים ממך את האישור אך אתה מעוניין בו בכדי להגישת תביעה כנגד ביטוח לאומי. חוות דעת שכזו ניתן לקבל אצל טוקסיקולוג או אצל רופא תעסוקתי. העלות של חוות דעת שכזו במקרה הטוב הנה 5000 ש"ח. במידה ולא נותר נזק או מגבלה הרי אין טעם לחוות דעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ק
    29/12/2010

תודה על המענה המהיר.
    יש לי הזק בכבד ומי שדורש ראייה סיבתית בין החשיפה לחומר לבעיית הכבד הוא ביטוח לאומי וכל גוף שאני ניגש אליו מנפנף אותי בצורה עדינה (בל"ל,מ.תעסוקתית,מכבי,והמומחה לבעיות כבד)ואינני יודע לאן לפנות אין לי בעייה ללכל לטוקסיקולוג אם בל"ל מבקש אבל ממרפאה תעסוקתית לא מפנים אותי ואין לי 5000 ש"ח ליעוץ אני לא מבין למה רופא תעסוקתי לא נותן מכתב לבל"ל?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    29/12/2010

מה הנימוק שלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ק
    30/12/2010

תודה שוב פעם הנימוק של מ.תעסוקתית מכיוון שאני הורחקתי מחומריים כימיים אין צורך בטוקסיקולוג והאם אני יכול לשוחחח אתך בטלפון?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    30/12/2010

כן אין בעיה מותר לדבר איתי גם בטלפון.
    עוד יותר טוב.
    ד,ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו