תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת עבודה
    אליעזר רובינו
    03/01/2011

אני טכנאי קירור, נפגעתי באצבע אגודל (פלג עליון של אגודל) הפגיעה קרתה כאשר טיפלתי בגנירטור אשר הוא זה שפגע באצבע , פוניתי למיון שם תפרו לי את החתך איבדתי את הציפורן כמו כן היה גם שבר, לאחר מכן שוחררתי הביתה ונאמר לי שעלי כל יום לגשת לאחות בקופת חולים על מנת להחלף תחבושת במשך 5 ימים, רק אחרי חודשיים רק הורדתי את התחבושת. עבורו כבר 4 שנים ובכל מקרה אני מרגיש פגיע בעצב (באצבע אשר נפגע) התחושות באצבע נפגעו.
    פניתי לחב' ביטוח שאצלה מבוטח המעביד , ע"י עו"ד , קבלנו תשובה שלילית , הם טוענים שאני אשם בתאונה הנ"ל זאת אומרת שהחברה לא לוקחת אחריות על עובדים שהיתרשלו באט עבודתם, מה שהם הציעו זה סכום של 3,000 ש"ח שגם הוא לא מגיע לי.
    השאלה שלי האם זה נכון שאפילו שהרשלנות היא מצידי, לא מגיע לי פיצוי ראוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    03/01/2011

הי!
    השאלה הנה לפורום עו"ד ולא לרופא תעסוקתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    04/01/2011

ראשית מי שצריך לטפל בך זה ביטוח לאומי אם מדובר בתאונת עבודה. בשלב שני אתה יכול לתבוע חברת ביטוח של המעביד. אם יש רשלנות מצידך אכן זה משפיע על גובה הפיצויים. אבל ללב העניין זה לא בעיה רפואית והעורך דין שלך צריך להתמצות יותר ממני בשאלות הללו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו