אין קשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין קשר
    מוריה
    09/01/2011

איש לא צימצם את היקף משרתי.
    להרגשתי לא הבינותה את השפעת הפגיעה עלי.ועל כך אני יכולה להצטער.
    מאדם העובד במשרה מלאה פלוס התהפכו להם חיי רמת תיפקודי כאם לבנותי כאשתו של בעלי (בכל התחומים) וכאישה עובדת שאף טיפלה בנפגעות.....
    הפכתי לשבר כלי.אני עם בעיית מגע חמורה התקפי חרדה קשים הקורים גם במהלך העבודה.
    לצורך כך פניתי לפורום.
    השאלה לגבי הפרט היתה כיוון שהתור לרופא התעסוקתי שניתן מהקופה הוא רחוק מידי ואינני עומדת בשהיה בעבודה יותר בלי להיות בחרדה מידי יום ובלי להזדקק לכדורי הרגעה שונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין קשר

הוספת תגובה

• אין קשר - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    09/01/2011

להערכתי עלייך לפנות בו הבזן לביטוח לאומי (נכות כללית) שיכירו בך כנכה (זמנית) בשלב ראשון. רופא התעסוקתי רק יוכל לרשום שאת יכולה לעבוד X שעות ואת השעות החסרות הן חופש מחלה אבל זאת במסגרת שיש לך חופש מחלה ולזמן מוגבל. לחילופין אפשר לפנות לוועדה רפואית של קרן הפנסיה לבקש נכות זמנית. אבל עדיין לא ברור מה עבדת ובאיזו מסגרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין קשר - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    09/01/2011

הי!
    להערכתי את זקוקה לתמיכה נפשית ע"י מומחה בתחום ואולי אף טיפול בכדורים עד לשיפור במצבך. ייתכן גם יש מקום לחופשת מחלה אך שוב כל זה דרך רופאים שמטפלים בך. אין אני חושב שרופא תעסוקתי פרטי יוכל לעזור במקרה שלך.
    ייתכן ובמקרה שלך נחוצה התערבותו של הרופא במקום העבודה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו