מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- CMVאני10/01/2011
שלום,
במידה ויש לי מחלת הנשיקה CMV
המלווה בחולשה רבה
הבנתי שאני צריכה לפנות לרופא תעסוקתי ובמקרים כאלה לרב יום העבודה מתקצר.
1. כמה זמן בדר"כ לוקח לקבוע תור?
2. האם יכול להמליץ צורה רטואקטיבית?
3. אילו אישורים/מסמכים צריך להביא?
4. מי משלם על השעות שאני לא עובדת? האם יורד ממכסת ימי המחלה? מה קורה במידה ואין לי ימי מחלה?
תודה רבה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי11/01/2011שלום קודם כל שתהי בריאה.
לא כל חולשה צריכה להיות מתורגמת בקיצור שעות עבודה תלוי גם מה היא העבודה.
לגבי זמינות אין לי מוסג תלוי בקופ"ח.
אפשר רטרואקטיבי אם יש מסמכים מרופא מטפל המעידים על הבעיה עם הוכחה מעבדתית.
קיצור השעות על חשבון ימי מחלה או אם אין לך והמעביד מסכים על חשבון חופשה שנתית. אם אין על חשבונך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
אוביב11/01/2011תודה רבה רבה על תשובתך,
אבל יש לי שאלה נוספת,
אם קיצור יום העבודה הוא על חשבון ימי החופשה אז למה ללכת לרופא תעסוקתי? אפשר להגיע לעבודה כמרגישים טוב, ואם לא מרגישים טוב להישאר בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
ד``ר טמיר גפן11/01/2011הי!
במידה והמעסיק מאפשר זאת אין שום בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)