חשיפה לגופרית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפה לגופרית
    נ.
    14/01/2011

שלום,
    יש לי סיבה טובה להאמין שבחצי השנה האחרונה נחשפתי לרמות מעל התקן של H2S במקום העבודה שלי. בנוסף בחודשים האחרונים הופיעו לי כאבי ראש ורעידות בידיים.
    האם שני הדברים יכולים להיות קשורים?
    במידה וכן - האם הכאבים והרעידות ייפסקו כאשר אתרחק מהחשיפה לגופרית?
    ושאלה נוספת - האם יש מקום לתביעת מקום העבודה?

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיפה לגופרית

הוספת תגובה

• חשיפה לגופרית - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    16/01/2011

הי!
    חשיפה לגופרית יכולה לגרום לתופעות שונות כולל כאבי ראש ותופעות נוירולוגיות. עם זאת יש לציין שלגורפית יש ריח חריף שמרגישים אותו כבר לפני חשיפה משמעותית. ישנם מצבים תאונתיים כאשר העובד נחשף לרמות גבוהות והתופעות תלויות ברמות החשיפה וזמן החשיפה. במידה ונותר נזק יש לקבל יעוף עו"ד לגבי אפשרות תביעה כנגד מעסיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריח הורגש

נ.
    17/01/2011

כבר לפני חצי שנה, אבל התעקשו אצלנו שזה לא מזיק ואף אחד לא טרח לברר ממה הוא נובע. האם חשיפה לרמות נמוכות לטווח ארוך כל כך יכולה לגרום לבעיות כרוניות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו