אלרגיה מחומרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה מחומרים
    עידית
    22/01/2011

אני מורה למדעים בבית ספר מטעם משרד החינוך
    לפני חודשיים קבלתי אלרגיה ותופעת גרד חזקה עקב עם מגע עם חומר כלשהו בארון חומרים המצוי בחדר מדעים . טופלתי בפנסטיל וקורטיזון והגרד החזק עבר -מאז כל פעם שאני שוהה בחדר שעות רצופות או ברגע שאני נגשת לארון שוב חלה תופעה של גרד . לקחתי מדי פעם כדורי לאלרגיה לורסטין . השבוע שוב היתה התפרצות של גרד חזקה עקב מגע עם הארון
    אין לי מושג איזה חומר גורם את הבעיה
    מה עלי לעשות
    אני לא רוצה להמשיך ולעבוד במקום שכל הזמן גורם לי לגרד ולתגובת אלרגיה
    אשמח להוראות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה מחומרים

הוספת תגובה

• אלרגיה מחומרים - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    23/01/2011

הי!
    יש לפנות לרופא משפחה ודרכו לעבור בירור או בירור ע"י אלרגולוג ולבדוק רגישויות לחומרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה מחומרים - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    23/01/2011

יש סבירות כי מדובר ברגישות לאחד החומרים אבל יחד עם זאת הסבירות יורדת כאשר את כבר מרגישה זאת רק בחדר. האם את לובשת כפפות לאטקס? גם זאת יכולה להיות סיבה. או רגישות לאובש שאולי יש בחדר. לגבי חומרים קודם כל יש לבצע רישום מדויק של כל חומר וחומר על מנת לעשות טסטים (במידה וקיימים לחומרים).
    לבדוק אם אין אובש בחדר לבדוק אוורור..
    וכמובן לפנות לרופא לאבחנה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו