דחוף בבקשה-עבודת לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה-עבודת לילה
    ליאן
    02/02/2011

אינני יודעת אם זהו הפורום הנכון לשאלתי ואם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום הנכון. שאלתי היא: אני אם ל3 ילדים קטנים וחד הורית מזה כשנה. אני עובדת במשרת לילה מזה 3 שנים האחרונות(22:00-17:00). קשה לי מאוד עם העבודה לאחרונה מאחר ואני סובלת מלחץ דם מאוד נמוך, עצבנות יתר על מידה,כאבים באזור החזה בצד שמאל, כאבי ראש תכופתיים, חוסר זיכרון במידה גבוהה, עייפות יתר במהלך היום ובמיוחד בשעה שאני מסיימת משמרת ונוהגת חזרה הביתה 25 ק"מ בד"כ אני מתאמצת מאוד שהעיניים לא יעצמו ואז מוצאת עצמי עם עיניים פקוחות אך משום מה מגיעה תמיד למדרכה או אפילו גרוע יותר. יש לציין כי קודם לעבודה במשרת הלילה הייתי עובדת במשרות רגילות במהלך היום ומעולם לא סבלתי מכל מה שקורה לי לאחרונה.האם ניתן אישור רפואי על אי יכולת להמשכת עבודה עקב כל הסימפטומיים הנ"ל? והאם אישור כזה בעצם יוכל לאשר התפטרותי מאותה המשרה בדין מפוטרת עם קבלת כל זכויותיי עפ"י חוק מאותו מקום עבודה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה-עבודת לילה

הוספת תגובה

• דחוף בבקשה-עבודת לילה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    02/02/2011

קודם כל זה לא עבודת לילה אלה נקרה משמרת ערב.
    תלונותיך הינן בילתי ספציפיות לא מהווים סיבה רפואית חד ערכית לקבל פטור מעבודה בשעות הערב. במידה והיית מקבלת זאת והמעביד לא היה יכול להציע לך עבודה בשעות הבוקר זו בהחלט סיבה לפיטורין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות

ליאן
    02/02/2011

. השעות הנכונות הן 22:00-05:00 (עד 5 בבוקר) ולכן זוהי עבודת לילה. הקלדתי בטעות 17:00 ולא 05:00. ולגבי להעביר אותי לעבודה בשעות היום זה לא אקטואלי כיון שנחתם חוזה ביני לבינו אשר כתובות בו שעות ההעסקה הנ"ל 22:00-05:00 ולא אחרות ואלה הן שעות העסקתי ולכן לא תיתכן אפשרות העברה ליום ללא אישור עובד בעיקר לאור העובדה שעבד בשעות הנ"ל בלבד בכל ה3 שנים האחרונות. ולאור העובדה שבחוזה ההעסקה חתם רק על שעות אלה ולא אחרות. שאלתי היא עדיין בתוקף בעקבות תיקון נתונים והוספה...האם ניתן לקבל אישור רפואי שאינני יכולה לעבוד יותר לילה על בעיות רפואיות שציינתי ושזה יהווה עבורי עילה להתפטרות כחוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    06/02/2011

זה באמת שונה. לציין כי ידוע כי עבודה לילית בלבד יכול לגרום לכל מיני תופעות לא תמיד מוסברות כיום מבחינה רפואית אבל בעיקר אם אתה עובד רק בלילה יש לפנות לנוירולוג ולאחר מכן לרופא תעסוקתי כדי לקבל את המלצותם. לגבי התפטרות אין צורך בקביעה רפואיתץ כדי להתפטר אבל כדי לבקש שינוי בשעות עבודה כדאי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו