מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר ניתוחבאהה02/02/2011
לפני שלושה חודשים עשיתי ניתוח ועדין אין לי ישור מלה ואין לי קיפוף מלה וגם כן יש לי שתף דם וקצת קרעים בדרירים
כמה אחוזי ניחות אני מקבל עלה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח - תגובה
ד``ר טמיר גפן05/02/2011הי!
ניתוח מה? אפו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שחזור רצועה וגם הוצאת מנסקוס
באהה05/02/2011..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שחזור רצועה וגם הוצאת מנסקוס - תגובה
ד``ר טמיר גפן06/02/2011הי!
אחוזי נכות נקבעים בהתאם לטווח תנוע שניתן למדוד רק בבדיקה פיזיקאלית וכמובן במידה וישנה אי יציבות או דלדול שרירים בהתאם לממצאים. ישנו ספר תקנות של ביטוח לאומי לפיו נקבע הנכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה משלמים כסף עבור ועדה רפואית
באהה06/02/2011כדי לדעת על אחוזי נכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין תדברים הללו
באהה06/02/2011אין ישור מלה אין כיפוף מלה וגם כן יש כאבים במקום הניתוח וגם כן יש סמנים עלה הרגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תדברים הללו
באהה06/02/2011* סליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם
באהה06/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה משלמים כסף עבור ועדה רפואית - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי06/02/2011אין דבר כזה משלמים כדי לדעת. אם זה תאונת עבודה לא משלמים. לגבי אחוזי נכות את יכולה לבקש הערכה או אצל הרופא המקצועי או אצל רופא תעסוקתי באופן פרטי. בכל מקרה זה יהיה הערכה ולא בהכרח מה שהוועדה תקבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הלכתי לעורך דין
באהה06/02/2011כשהלחתי לעורך דין כדי לתבוע קבוצה של כדורגל הוא ביקש ממני חות דעת ואמרלי תשאל אנשים כמה זה צריך כסף בגלל כך רציתי לשאול וזה כמעת צריך 1000$
והרופה הוא יקבע כמה אחוזי נכות אני מקבל
תודה לך ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הלכתי לעורך דין - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי06/02/2011אם שאלתך זה כמה עולה חוות דעת כן התשובה היא שאני לא יכול לתת לך מחיר אחיד בין 2500 ל 4500 + מע"מ תלוי במה יש לעשות . יש לשאול כל רופא מה התעריף שלו וסוג עבודה הנדרשת . נגיד אם הבנתי מה אתה צריך (קביעת אחוזי נכות ) 1000$ נראה לי סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הלכתי לעורך דין - תגובה
ד``ר טמיר גפן06/02/2011קיבלת תשובה מד"ר לוי. בדרך כלל עורכי דין עובדים עם מומחים שלהם וזה המכירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם על כול דבר
באהה06/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)