דלקת ריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ריאות
    רונה
    07/02/2011

שלום,
    לפני כשבוע חליתי בדלקת ריאות. אני עובדת כבר כ4 שנים בעבודה אשר מצריכה פעילות פיזית ועמידה על הרגליים במשך רוב שעות העבודה.
    כמו כן, נאמר לי כי אצטרך לעבור בעוד חודש צילום ריאות נוסף על מנת לראות האם הדלקת עברה.
    ההרגשה האישית שלי שלחזור לעבודה המצריכה עמידה על הרגליים רוב הזמן תיהיה מתישה מדי.
    האם יש מקום לפנות לרופא תעסוקתי אשר יכילת כי נכון לתקופה מוסימת אנני כשירה לחזור לעבודה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ריאות

הוספת תגובה

• דלקת ריאות - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    07/02/2011

הי!
    במידה והדלקת חלפה ולא היה מדובר בדלקת קשה שדורשת אשפוז או מתן אנטיביוטיקה תוך ורידית הרי לאחר שבוע שבועיים חוזרים לכל פעילות כולל פעילות פיזית מאומצת. כמובן שלא נותרו סיבוכים או אין מחלות אחרות שהיחמירו בגין הדלקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת ריאות - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    08/02/2011

אם את עדיין לא בריאה אין צורך להגיע לרופא תעסוקתי אלה הרופא מטפל ייקבע לך עוד ימי חופש מחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו