ימי מחלה מהמעסיק עבור תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ימי מחלה מהמעסיק עבור תאונת עבודה
    רפאל
    21/02/2011

לצערי עברתי תאונת עבודה, כרגע אני כבר 141 יום לא עובד ( באישור רופא!), קיבלתי תשלום מביטוח לאומי עבור 91 יום, ובנוסף קיבלתי נכות זמנית לתקופה של עוד ארבעה חודשים.
    כשנפגעתי ביקשתי מהמהעסיק לשלם לי את ימי המחלה שמגיעים לי הוא טען שביטוח לאומי אחראי על זה לפחות על ה 91 ימים הקרובים.
    כרגע הנכות שלי היא חלקית בלבד האם מגיעים לי ימי המחלה מהמעסיק ?
    לאחר שעברו ה 91 ימים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ימי מחלה מהמעסיק עבור תאונת עבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    21/02/2011

ה!
    משום שנפגעת בתאונת עבודה מי שאמור לטפל בך הנו ביטוח לאומי. לכן מעסיק גם משלם עבורך ביטוח לאומי שבמקרה התאונה לא תזדקק בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ימי מחלה מהמעסיק עבור תאונת עבודה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    21/02/2011

עקרונית אם בגלל הנכות אתה עדיין לא יכול לעבוד אתה אמור לקבל מביטוח לאומי אם לא אתה יכול לבקש את החלק היחסי על חשבון ימי מחלה שלך מהמעביד. אבל אם אתה עובד חלקית החלק היחסי משולם לך כמשכורת והחלק החסר דרך ביטוח לאומי כקצבת נכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו