מיגרנות קשות בעקבות עבודה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנות קשות בעקבות עבודה בלילה
    י.ז
    21/02/2011

אני בת 42 עובדת כבר 13 שנה במשרה אשר מצריכה עבודה של משמרות לילה מחצות עד שבע בבקר וכן משמרות משעה 1600-2330 בעקבות כל משמרת שכזו נגרמים לי מיגרנות קשות כאשר אחרי משמרות לילה אני מקבלת התקף של כאבי ראש וסחרחורות שנמשך כשבוע ימים מבלי יכולת לתפקד . לציין כי יש לי גם נסיעה של כשעה הביתה ממקום העבודה אחרי משמרת שכזו ,דבר מסוכן בפני עצמו. לציין כי הכדורים שנייתנו לי (אפילפט כרוניק וריזלט) הינם בעלי תופעות לוואי קשות עוד יותר ורופא תעסוקתי אליו פניתי עם המלצה של נוירולוג שלא לעבוד בלילות ציין כי מדובר בתחום אפור שלא ניתן לקבל עליו אישור ושאגיע להסדר עם מעסיקי.שאלתי היא האם אכן אין למקרה כמו שלי עיגון מבחינת רפואה תעסוקתית והאם עלי רק לסמוך על טוב ליבם של מנהלי לגבי מצבי ולעבוד רק בבקרים . לציין כי גיליתי עוד מקרה כמו שלי של בחורה נוספת בת גילי אשר עובדת בסניף אחר וסובלת מאותן תופעות בעקבות משמרות לילה דבר המראה כי מדובר בתופעה שאינה נדירה. אודה על קבלת תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיגרנות קשות בעקבות עבודה בלילה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    21/02/2011

הי!
    נתחיל מסוף ומזה שמחלת מגרנה הנה מחלה לא נדירה ורבים סובלים ממנה.
    לא ברור במה את עוסקת וכמה משמרות לילה את עובדת. שוב חשוב לדעת מה חומרת המחלה. ישנם התקפי מגרנה קשים שלפעמים מלווים בתופעות דמוי אירוע מוחי אפילו.
    כיום יש טיפולים רבים ומגובנים כולל טיפול מונע שלרוב עוזר די טוב.
    לגבי עבודה - את כותבת שעובדת כך כבר 13 שנה. השאלה מה השתנה. עבדת 13 שנה וזה לא הפריע לך ועכשיו החל להפריע? האים יש גורם שהחמיר את המחלה?
    כמו כן יש תפקידים שלא ניתן להגביל עובד. דוגמה פשוטה הם רופאים בבתי חולים הרי לא פוטרים רופאים מתורנויות בגין מגרנות.
    שוב הגישה אינדיבידואלית ובהתחשבות בממצאים.
    לא ניתן לתת תשובה דרך אינטרנט בלי מידע מקיף
    ד,ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנות ממשמרות לילה

י.ז
    21/02/2011

להלן מידע נוסף בעניין הבעיה הבעיה הזו של כאבי ראש חזקים החלה להופיע אצלי בשנים האחרונות ולא במשך 13 שנה. מבחינת תדירות המשמרות ג ם אם אני עובדת פעם בחודש לילה אז זה אומר ששבוע אחרי אני לא בעבודה בגלל כאבי הראש והסחרחורות שיש לי. כמו כן יש לי בדכ פעם בשבוע משמרת צהריים עד חצות ומגיעה באחת שתיים בלילה הביתה ושוב בבקר בשעה שמונה בעבודה . לציין כי בפועל אין לי חשש מפיטורין במידה ורק אעבוד בקרים או צהריים והרופא בעבודה שלנו המליץ כי מנהלי יגיעו עימי להסדר בעניין עבודה ללא לילות וזאת על סמך חווד של הנוירולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנות ממשמרות לילה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    22/02/2011

לא ברור לי למה לא קבלת את ההמלצה מרופא תעסוקתי ובמיוחד אם זה מגובה בהמלצת נוירולוג הרי שכן מגרנות מחמירות הרבה פעמים בשינויי שעות שינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו