מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאונת עבודהדליה בסון26/02/2011
שלום רב,
לפני כ-3 חודשים ניפצעתי במקום עבודתי באצבע אמצעית ביד ימין. בוצעו תפרים וכו... הוכרתי על ידי ביטוח לאומי כתאונת עבודה ואני עובדת כמעל כל הזמן ימי עבודה מלאים.
העבודה דורשת בעיקר עבודה במחשב ודיבורים כך שאני יכולה לעבוד אבל אני כל הזמן סובלת מכאבים. מטופלת בפיוזיותרפיה וריפוי בעיסוק מה שלא ממש עוזר ואני לא יכולה לתפקד ביד ימין בעיקר בכל מה שקשור לעבודות בית - בישול, ניקיון וכו... לא ניראה שהמצב משתפר משמעותית, האצבע עקומה, כואבת ואני לא יכולה לבצע הרבה דברים אם כי אני כן עובדת.
האם יש מקום להגיש תביעה כלשהי לביטוח לאומי על חוסר תיפקוד מלא בעיקר בבית ולמרות שאני עובדת מלא??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת עבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן26/02/2011הי!ראשית עברו בסה"כ 3 חודשים. כך שעוד מוקדם לדבר על מגבלות קבועות. יש לבקש אולי טיפול במסגרת ריפוי בעיסוק.
ביטוח לאומי קובע נכות בגין פגיעה אנטומית ובמידה וישנה השפעה על כשירות עבודה. לגבי מגבלות בתפקוד ביתי הרי לדעתי מדובר במקבלה זמנית שתחלוף בקרוב. ומגבלה הנוככית הנה מגבלה חלקית שמאפשר את תפקודך עם מגבלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאונת עבודה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי27/02/2011שלום אני חושב שאם בגין התאונה נשאר לך נכות כלשהי את רשאית לבקש בדיקה בוועדה רפואית של הביטוח הלאומי לקביעת נכות זמנית ולאחר שנה בדרך כלל ייקבעו נכות קבועה או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאונת עבודה
דליה בסון27/02/2011שלום ד"ר מרק אלן-לוי,
תודה על תשובתך. רק לא ברור לי במה מזכה אותי נכות זמנית? האם כל התהליך של ועדות רפואיות וכו' מפצה אותי במשהו או שכל הטירחה היא לשוא. כלומר: מדוע צריך וחשוב להגיש תביעה גם אם היא זמנית?
וחוץ מזה ברצוני לשאול האם תביעה לנכות לביטוח הלאומי סותרת תביעות אחרות לחברות ביטוח אחרות בהן אני מבוטחת?
תודה,
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאונת עבודה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי28/02/2011היות ומדובר בתאונת עבודה אף חברת ביטוח לא תקבל תביעה לפני סיום ההליך מול ביטוח לאומי. העניין של זמני הינו כי לא מיד יש נכות תמידית אבל אם יש נכות בשלב ראשון היא זמנית כי זה יכול להשתפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)