מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיצור שעות עבודהמורן27/02/2011
שלום,
אני כרגע עובדת 9 שעות ביום ואני סה"כ 12 שעות מחוץ לבית, הנני נמצאת בשבוע 21 להריוני הריון 2
עקב הלידה הראשונה (לפני שנה וחצי)עצם הזנב שלי נפגעה וזזה מה שמקשה עליי לשבת שעות (אני פקידה)וגורם לכאבי תופת.
לאחר אבחון אורטופד+קניית כרית תמיכה,אינני רואה שיפור במצב להפך זה רק יחמיר לפי בדיקה של אורטופד.
רופא הנשים טוען כי היום "עושים בעיות,ולא מאשרים כל דבר"
מטרתי איננה לקבל שמירה אלא להקל על שעות העבודה שלי שדורשות ישיבה ועקב זאת אני גם יוצרת לחץ על הבטן התחתונה.
אני מעוניינת בקיצור שעות העבודה ,האם בקשתי רלוונטית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיצור שעות עבודה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי27/02/2011יתכן כי עם המלצת אורתופד תוכלי לקבל קיצור שעות עבודה מרופא תעסוקתי ללא קשר עם שמירת הריון וזאת עד הלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור שעות עבודה
מורן27/02/2011היי
האם אני צריכה לקבל הפנייה +חוות דעת מאורטופד וזה מספיק?
או האם אני צריכה גם את רופא הנשים.
שאלה נוספת האם ביטוח לאומי מכיר בזה וישילים לי את השעות.
תודה רבה רבה על הסבלנות.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור שעות עבודה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי27/02/2011עקרונית את צריכה הפניה ובדרך כלל החוות דעת מאורתופד כתובה עליה. אם יש לך גם מרופא נשים עוד יותר טוב אך ממלא לא קשור לשמירת הריון ולכן אין מה לבקש מביטוח לאומי זה ירד מחופש מחלה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)