מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עבודה פיזית בהריוןAli28/02/2011
אני בת 25,שבוע 19 להריון ראשון!!
בדרך כלל תמיד בריאה,סבלנית ולא מתלוננת אבל עכשיו....
אני רק חושבת על העבודה שלי,אני פורצת בבכי!!!!! אני עובדת במפעל לייצור מוצרים רפואים מכותנה (מפעילת מכונה ואורזת).התפקיד שלי להזין חומר גלם ששוקל לא פחות מ16 ק"ג כל חצי שעה!אחרכך תהליך יצור בעצמו ואריזה בארגזים שגם שוקלים מלא!המקום סגור,בלי חלונות ובלי אוויר,יש סנטימטרים של אבק הכותנה בכל מקום ואבק רגיל!!!!יש כסאות,אבל בלתי אפשרי לשבת ולעבוד,כי צריך לעשות נורמה מסויימת בכמות הארגזים,ז"א,אני 8 שעות בעמידה עם כאבי תופת בגב ובאזור האגן,רצה מעמדת אריזה לכוון מכונה או להחליף גליל של חומר!!!!את היום אני מתחילה בהמון אפצי',אחרכך כאבי ראש ,סחרחורת וקוצר נשימה עד שאני כמעט מטעלפת ויוצאת החוצה (כשאין מנהלים כמובן) והכל נגמר בהקאות.כך אני מחזיקה יום-יומיים בעבודה ויוצאת לחופש מחלה לכמה ימים,שוכבת בבית בלי תזוזה,והכל חוזר שוב עם תחילת העבודה!!!!!!!!
אם מי כבר לא דיברתי על זה,רק רופאת משפחה אמרה בעצמה שאיפשר לעבוד כך ונתנה לי הפנייה לרופא תעסוקה.רופא נשים שלי,כתב המלצה להעברה לתפקיד משרדי.למנהל שלי אין תפקיד שהוא מתאים ונכון לעכשיו אני יושבת בבית כמעט שבועיים כי אין להנהלה פתרון בשבילי והם לא מתכוונים לפטר אותי (אני עובדת 3 חודשים). אז במה רופא תעסוקתי יכול לעזור לי אם בעבודה לא מוצאים לי תפקיד חילופי?אני גם לא רוצה בשום אופן לצאת לחופשה ללא תשלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה פיזית בהריון - תגובה
ד``ר טמיר גפן28/02/2011הי!
במידה ועבודתך כרוכה בהרמה ונשיאת משאות כבדים כפי שפירטת הרי שיתכן ורופא תעסוקתי יוכל להמליץ על אי כושר עבודה ואולי גם שמירת היריון וזאת במידה ואין למעסיק עבודה מתאימה אחרת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)