מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם סעיף ליקוי נפשי מטראומה של תאוניוסי06/03/2011
כאשר סך הנכות היא 10% לפי סעיף 34(ב) - ובסעיף כתוב כך:
"
34
. הפרעות פסיכונוירוטיות
(ב)
ישנם סימנים אוביקטיביים וסוביקטיביים המגבילים באופן בינוני את ההתאמה הסוציאלית וכושר העבודה
10%"
האם המושג שכתוב : "המגבילים באופן בינוני את ההתאמה הסוציאלית וכושר העבודה
"
האם בינוני זה נשמע כחצי, והאם הנכה מוגבל לעבוד לפי זה חצי יום עבודה?
תודה מראש על כל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שהיה לי איבוד הכרה לאחר
יוסי06/03/2011התאונה וקיבלתי סעיף נפשי על זה בגלל זעזוע מוח.
אני הייתי סטודנט להנדסת בניין - ולא יכולתי לעבוד במקצוע כי היו לי התנהגויות מוזרות
עצבנות ייתר, אדישות, תוקפנות, וכל מיני דברים נפשיים כמו רגישות לרעש וכו..
בקיצור אני כיום לא עובד בכלל , ורופא נוירולוג קבע לי לאחרנה 30% נכות על פגיעת ראש לפי סעיף 29(11) , מה שלא היה לי לפני כן כי אז לא היה MRI.
את הנכות של 30% הוא בסס על בדיקת MRI.
אשמח לקבל עזרה, אני נשוי ויש לי ילדה ואני צריך לקיים את המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין שהיה לי איבוד הכרה לאחר - תגובה
ד``ר טמיר גפן08/03/2011לא ברורה השאלה? האים הקביעה של 30% הנה מנאורולוג מטעמך? או של ביטוח לאומי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם סעיף ליקוי נפשי מטראומה של תאונ - תגובה
ד``ר טמיר גפן08/03/2011התשובה הנה שלילית. ישנם אנשים עם 30% נכות נפשית ועובדים מעל ל משרה מלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)