מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צרידותדליה11/03/2011
שלום אני עובדת מדינה 20 שנה. בתפקידי אני מדריכה חקלאית בעלת תואר שני.(MA בחקלאות).במחיצית חודש אוגוסט דיברתי במסגרת עבודתי עם חקלאית , כיוון שהיא לא שמעה אותי נאלצתי לצעוק בזמן דיבור דרך הדיבורית והצטרדתי. לאחר חודש וחצי שהצרידות לא עברה פניתי ךרןפאת משפחה שהפנתה אותי לא.א.ג . נמצא פוליפ בגרוני טופלתי בסטרואידים . הפוליפ נעלם ו תוך שבועיים אך למרות זאת אני עדיין צרודה. כשבדקתי באינטרנט מה הטיפול לצרידות הבנתי שבעצם עברתי תאונת עבודה. פניתי לזכותי והגשנו תביעה לתאונת עבודה ומחלת מקצוע. המסמכים הועברו השבוע לביטוח לאומי ואני מחכה לפניה שלהם אלי.
קבלתי מספר פעמים חופשה ובכל פעם שחזרתי לעבוד הצרידות שןב החריפה.
השבוע נגשתי לרופא המשפחה והייה שם רופא מחליף שנתן לי הפניה לרופא תעסוקה.
ברצוני לדעת מה משמעות החלטת רופא תעסוקה? במידה והוא יחליט שאינני יכולה להמשיך בעבודתי מה קורה יפטרו אותי ?מה משמעות החלטתו לגבי ביטוח לאומי?
מודה לך מראש על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרידות - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי13/03/2011למה שיחליט שאת לא יכולה לעבוד אם את בריאה?
הופנת שם לשם קבלת מגבלות?
אין משמעות לגבי ביטוח לאומי או להפך כלומר רק חוזקת המקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרידות
דליה13/03/2011אני מדריכה חקלאית , רוב היום אני בנהיגה ומדברת בטלפון עם חקלאים. זאת העבודה.
כיוון שבשל הצרידות לא מבינים אותי אני חוזרת על דברי וגם מרימה קול ואחרי יומים שלושה מאבדת לגמרי את הקולת מקבלת שבועיים חופש וחוזר חלילה- זה נקרא בריאה? לצערי אינני מצליחה למלא את תפקידי כראוי והשרות אותו ביכולתי לספק איננו ראוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרידות - תגובה
ד``ר טמיר גפן13/03/2011הי!
תפני לקבל הדרכה מקלינאית תקשורת או טיפל בדיבור. כמו כן ישנם אביזרים להגברת הקול שניתן לשמש בהם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)