רופא תעסוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא תעסוקה
    רונן מויאל
    21/03/2011

אני עובד בחברת היי טייק לפני מספר שנים נפגעתי בתאונת גב שהוכרה כתאונת עבודה

לאחר מספר שנים אובחנה לי שלפוחית שתן נורוגנית שלפי הרופאים המומחים בדבר נוצרה כתוצאה מפגיעה עיצבית בגב.
    אני רוצה להגיש החמרה לביטוח לאומי ואני מבין שאני צריך לעבור דרך רופא התעסוקה.
    אני חושש שאם יעביר אינפורמציה למקום עבודתי יגרמו לי בעיות כי אני מצנטר עצמי לצורך ריקון השלפוחית.
    אני עושה זאת במומחיות ודיסקרטיות לא מפריע לתפקודי כלל והממונים לא יודעים כלל על בעייה זו ומתפקד לשביעות רצון כולם.

האם אפשר לבקש מרופא תעסוקה של קופת החוילים שאליו אני עומד לפנות שלא יעביר אינפורמציה למקום עבודתי הוא שהוא חייב? האם מקום עבודתי יכול להגביל או לפגוע בתעסוקתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא תעסוקה

הוספת תגובה

• רופא תעסוקה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    22/03/2011

הי!
    מדובר בהליך נגד ביטוח לאומי ומקום עבודה כלל לא בתמונה. הרי אתה לא מבקשאישור עבור מקום עבודתך לכן המידע כלל לא מגיעה למעסיק. כמו כן במכתבים רופאים תעסוקתיים לא מציינים אבחנות או תסמינים אלה רק המלצות למעסיק לגבי תפקודו של העובד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו