מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופא תעסוקהרונן מויאל21/03/2011
אני עובד בחברת היי טייק לפני מספר שנים נפגעתי בתאונת גב שהוכרה כתאונת עבודה
לאחר מספר שנים אובחנה לי שלפוחית שתן נורוגנית שלפי הרופאים המומחים בדבר נוצרה כתוצאה מפגיעה עיצבית בגב.
אני רוצה להגיש החמרה לביטוח לאומי ואני מבין שאני צריך לעבור דרך רופא התעסוקה.
אני חושש שאם יעביר אינפורמציה למקום עבודתי יגרמו לי בעיות כי אני מצנטר עצמי לצורך ריקון השלפוחית.
אני עושה זאת במומחיות ודיסקרטיות לא מפריע לתפקודי כלל והממונים לא יודעים כלל על בעייה זו ומתפקד לשביעות רצון כולם.
האם אפשר לבקש מרופא תעסוקה של קופת החוילים שאליו אני עומד לפנות שלא יעביר אינפורמציה למקום עבודתי הוא שהוא חייב? האם מקום עבודתי יכול להגביל או לפגוע בתעסוקתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא תעסוקה - תגובה
ד``ר טמיר גפן22/03/2011הי!
מדובר בהליך נגד ביטוח לאומי ומקום עבודה כלל לא בתמונה. הרי אתה לא מבקשאישור עבור מקום עבודתך לכן המידע כלל לא מגיעה למעסיק. כמו כן במכתבים רופאים תעסוקתיים לא מציינים אבחנות או תסמינים אלה רק המלצות למעסיק לגבי תפקודו של העובד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)