מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופא תעסוקתיטלי22/03/2011
במשך כמה שנים סבלתי מכאבי גב, ובצלומי רנטגן לא גילו דבר.
בחודשים האחרונים הכאבים התגברו, כולל כאבים חזקים ביד ימין,
בבדיקת C.T התגלו בארבע חוליות בלט עם לחץ והצרות של תעלת עמוד השדרה.
אני סובלת מכאבים עזים, וכן כאבי ראש חזקים יומיומיים..
עובדת כמנהלת סניף ברשת מזון.
במסגרת העבודה אני עובדת גם עבודה פיסית.
האם רופא תעסוקתי יכול לקבוע לי לעבוד פחות שעות ביום?
כיום אני עובדת כעשר שעות ביום.
האם תנאי השכר שלי ישתנו אם יקבע לי שעלי לעבוד פחות שעות?
לציין שאני מועסקת במשרה מלאה בשכר גלובלי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא תעסוקתי - תגובה
ד``ר טמיר גפן23/03/2011הי!
החלטת הרופא תלויה בממצא קליני ולא בממצא בצילום זה או אחר. הצילום הנו כלי עזר. לגבי קיצור שעות אני לא הייתי ממליץ מה שכן הייתי ממליץ להימנע מעבודה פיזית כולל הרמה ונשיאת משאות כבדים. ז.א. לעסוק רק בחלק הניהולי של המקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא תעסוקתי - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי23/03/2011מנהלים בדרך כלל יכולים לבחור טיב העבודה שהם מבצעים. לגבי ההשלכות על ההכנסות שלך זה עניין שלך עם המעביד היות ואת מקבלת גלובלי. גם יכול להיות שלא יתאים לו משהו עם מגבלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)