נכות תעסוקתית של קרן פנסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות תעסוקתית של קרן פנסיה
    דינה כהן
    24/03/2011

קיבלתי מקרן פנסיה ותיקה הכרה ב50 אחוז נכות למשך שנה כתבו לי שבתום השנה אוכל לפנות שוב עם מסמכים מעודכנים והם צינו מאיזה רופאים הם רוצים מסמכים .האם קרנות הפנסיה לא נותנות בכלל נכות קבועה וכל שנה אצטרך להתיצב לועדה רפואית
    זה קצת טרטור מכיון שהמחלות שבגינן קיבלתי את הנכות לא יעברו זה מצב שבמקרה הטוב יהיה סטטי אם נטיה להחמרה אבל אם אין החמרה ואני לא רוצה לגשת שוב לועדה האם אני חייבת שוב להופיע או שאני יכולה לטעון שזה משפיל
    ולהסתפק רק בהגשת מסמכים והאם המסמכים יכולים להיות של רופא שהוא רופא פרטי מחוץ לקופת החולים שלי מכיון שאת המסמכים שבגינם אושרה הנכות הראשונית הבאתי רק מרופאי קופת החולים ולא מרופא חיצוני פרטי
    אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נכות תעסוקתית של קרן פנסיה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    25/03/2011

הי!
    המקסימום שנותנות בקרנות הפנסיה וזה על פי הנחיות משרד האוצר זה שנתיים. הרי יכול להיות גם שיפור במצב בריאותו של המבוטח. כל שנה נכנסות לשוק תרופות וטיפולים חדשים לכן גם צפי שיכול שיפור. במידה וחברי הועדי יחשבו יש מקום לתקופת נכות ארוכה יותר יקבע נכות לתקופה ארוכה יותר. הרי כל חולה שסובל ממחלה כרונית מטופל והולך לרופא בתחום מחלתו לפחות פעם בשנה לכן זה נשמע סביר ביותר לבקש תיעוד עדכני ממומחה. זה לא משנה האים האישור ממומחה ממגזר פרטי או קופת חולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו