מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת מקצועדודו29/03/2011
שלום לכם
אני עובד בצבא קבע במקצוע מכונאי רכב
מזה שש שנים אני סובל מסוג של גירוי בעור שככל הנראה נגרם לי ממגע בחומרים בהם אני נוגע כאשר אני עובד
כתוצאה מהגירוי בעור אני ממש מדמם ונהיה לי קרעים של העור בכף היד
האם זה נחשב מחלת מקצוע ??
במידה וכן מה עליי לעשות???
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מקצוע - תגובה
ד``ר טמיר גפן29/03/2011הי!
יש לעבור בירור אצל רופא תעסוקתי. במידה ומדובר במחלה שנקראת קונטקט דרמטיטיס (דרמטיטיס ממגע) יש להפנותך לבטוח לאומי בעניין מחלת מקצוע. לגבי העבודה יש לבדוק לאיזה חומר אתה רגיש ומה הגורם למחלה ויכול להיות המצב שלא תוכל לעבוד במצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דודו29/03/2011ביקרתי אצל רופא עור והוא איבחן משהו כזה קונטקט דרמטיטיס ( הוא רשם לי נרביוס דרמטיטיס משהו בסיגנון) רופא תעסוקה יוכל לאבחן את המחלה או שהוא יפנה אותי לרופא אחר מטעמו ? מה קשר של ביטוח לאומי במידה ונמצא המחלה הזו? ושאלה אחרונה האם הצבא ראשי לפטר אותי במידה ומתגלה אצלי המחלה הזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת מקצוע - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי29/03/2011יכול להיות שזה רגישות לגריז או לשמנים או לסבון , ויכול להיות שיוכר לך כבעיה תעסוקתית , כנראה דלקת עור ממגע, יש בצבא מחלקה לרפואה תעסוקתית שבראשה עד לאחרונה לפחות אם אני לא טועה עמד דר' רון פרימר אבל לא משנה תפנה אליהם לקבל יעוץ והנחיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דודו29/03/2011במידה ויכירו כבעיה תעסוקתית מה זה אומר לגביי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי29/03/2011פגיעה בעבודה בדרך כלל מטופלת ע"י ביטוח לאומי. היות ואתה שייך למשרד הביטחון שיטופל ע"י משרד הביטחון. רופא תעסוקתי עקרונית יקבל את הקביעה מרופא עור. המשמעות זה או להעביר אותך תפקיד ללא מגע עם החומרים המגרים או לתת הנחיות עם מה לעבוד מה לא לדרוש כפפות ....
במידה ואין כל תפקיד אחר מתאים ואין כל דרך למנוע ממך מגע עם החומרים אז כן יש מקום להוציא אותך מהעבודה ולך יש סיבה לתבוע אתמשרד הביטחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר טמיר גפן29/03/2011הי!
ביטוח לאומי אמור לקבוע אחוזי נכות עבור בעיה הרפואית ובהתאם יקבע האים אתה יכול להמשיך לעבוד במקצוע או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)