אי כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי כושר
    טל שוקי
    29/03/2011

אני בן 43 סובל מקרדיומיופתיה חסימתית פירפור פרוזדורים ואי ספיקה בחודש דצמבר עברתי השתלת דפיברילטור ובגלל פירפור הפרוזדורים קיבלתי שני שוקים חשמלים ברחוב מאז אני מפחד לצאת מהבית לנהוג לשמור על הילדים דרגת אי הכושר שנקבע היא 60% לדעתי אני לא מסוגל לעבוד וגם רופאי בבית חולים שיבא חושבים כך שאלתי היא אם יש לי סיכוי להעלות את אחוז הנכות ואי הכושר ואיך אני עושה את זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי כושר

הוספת תגובה

• אי כושר - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    29/03/2011

שלום
    לפי מה שאתה מספר מלבד הבעיה הקרדיאלית שבגינה קבלת 60% אתה עכשיו סובל בנוסף בבעיה נפשית של חרדות ועלך להיבדק ע"י פסיכיאטר שייקבע האם יש בעיה או טוב יותר שיטפל בבעיה . את החמרת מצב לאחר הערכה פסיכיאטרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי כושר - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    29/03/2011

ה!
    כפי שכתב לך ד"ר לוי יש לך גם בעיה נפשית בהתאם לחומרתה ובהתאם לחומרת מחלה הלבבית (כולל בחינה של יכולת התפקודית) קובעים את אחוזי הנכות. במידה ואתה חושב שקיבלתה אחוזי נכות נמוכים תוכל לערער או לפנות לבית דין לעבודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו