סביבת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סביבת עבודה
    סמדר
    31/03/2011

שלום

יש לי שאלה כללית.
    במידה ואני מעוניינת ללכת לרופא תעסוקתי נמסר לי כי אני מייד מוותרת על סודיות ותשובה מופצת מיידית למעביד.
    האם יש אפשרות לרופא תעסוקתי לבדוק אותי ולהמליץ המלצות ללא ידיעת המעביד?
    בכל זאת טרם החלטתי אם אני רוצה לשתף את המעסיק בשלב זה.
    מדובר בגידול שפיר שנמצא בראשי ולא היה קיים כשהתחלתי לעבוד במקום העבודה.
    מקום העבודה הזמין חברה חיצונית שתבדוק את האויר שאנו נושמים עקב ריבוי תלונות. החברה הוציאה דוח לא סימפטי בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סביבת עבודה

הוספת תגובה

• סביבת עבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    01/04/2011

התשובה הכללית!
    המלצה של הרופא ניתנת למעסיק לכן זכותו לדעת במה מדובר. לא מקובל המצב שעובד מחיזק בהמלצות שניתנו למעסיק והעובד מסתיר אותם מהמעסיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סביבת עבודה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    03/04/2011

כפי שכתב דר' גפן המלצות של רופא תעסוקתי קשורות לעבודה ואם יש לו המלצות יש לדווח למעביד. אבל לגבי הבעיה הבריאותית שלך אני לא מכיר קשר סיבתי לגידולים שפירים במוח וכל עבודה שהיא. הסרת הגידול יכולה לגרום להמלצות תעסוקתיות זמניות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סביבת עבודה

סמדר
    04/04/2011

שלום
    בתשובתך טענת כי טרם נתקלת בגידול הנגרם כתוצאה מסביבת עבודה.
    מקום העבודה שאני עובדת נמצא בתחנה מרכזית של עיר מסויימת אשר פתחי האוורור לקויים מכל השמתע מכך לגבי נשימה של אויר נקי. יש לי חוות דעת של מומחה ושל מהנדס.
    לאור האמור לעיל האם לדעתך יש לי קייס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סביבת עבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    04/04/2011

הי!
    בלי לדעת כל הפרטים הרי לא ניתן להגיד דבר.
    בדרך כלל גידולים שפירים במח לא נגרמים מחשיפה לחומרים. ככל שידוע לי רק חשיפה לקרינה אלקטרומגנטית נמצאה כגורם סיכון לגידולים מוחיים.
    בכבוד רב ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו