מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סביבת עבודהסמדר31/03/2011
שלום
יש לי שאלה כללית.
במידה ואני מעוניינת ללכת לרופא תעסוקתי נמסר לי כי אני מייד מוותרת על סודיות ותשובה מופצת מיידית למעביד.
האם יש אפשרות לרופא תעסוקתי לבדוק אותי ולהמליץ המלצות ללא ידיעת המעביד?
בכל זאת טרם החלטתי אם אני רוצה לשתף את המעסיק בשלב זה.
מדובר בגידול שפיר שנמצא בראשי ולא היה קיים כשהתחלתי לעבוד במקום העבודה.
מקום העבודה הזמין חברה חיצונית שתבדוק את האויר שאנו נושמים עקב ריבוי תלונות. החברה הוציאה דוח לא סימפטי בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סביבת עבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן01/04/2011התשובה הכללית!
המלצה של הרופא ניתנת למעסיק לכן זכותו לדעת במה מדובר. לא מקובל המצב שעובד מחיזק בהמלצות שניתנו למעסיק והעובד מסתיר אותם מהמעסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביבת עבודה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי03/04/2011כפי שכתב דר' גפן המלצות של רופא תעסוקתי קשורות לעבודה ואם יש לו המלצות יש לדווח למעביד. אבל לגבי הבעיה הבריאותית שלך אני לא מכיר קשר סיבתי לגידולים שפירים במוח וכל עבודה שהיא. הסרת הגידול יכולה לגרום להמלצות תעסוקתיות זמניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביבת עבודה
סמדר04/04/2011שלום
בתשובתך טענת כי טרם נתקלת בגידול הנגרם כתוצאה מסביבת עבודה.
מקום העבודה שאני עובדת נמצא בתחנה מרכזית של עיר מסויימת אשר פתחי האוורור לקויים מכל השמתע מכך לגבי נשימה של אויר נקי. יש לי חוות דעת של מומחה ושל מהנדס.
לאור האמור לעיל האם לדעתך יש לי קייס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביבת עבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן04/04/2011הי!
בלי לדעת כל הפרטים הרי לא ניתן להגיד דבר.
בדרך כלל גידולים שפירים במח לא נגרמים מחשיפה לחומרים. ככל שידוע לי רק חשיפה לקרינה אלקטרומגנטית נמצאה כגורם סיכון לגידולים מוחיים.
בכבוד רב ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)