מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאונת עבודהשרונה03/04/2011
בשל תאונת עבודה שעברתי , במהלכה נפצעתי בגב,תאונה שבעקבותיה גם נותחתי לאחרונה איני עובדת מס' חודשים ארוכים.
לאחרונה, לאחר ועדה רפואית בביטוח לאומי, הכירו לי נכות זמנית של 100% למשך שלושה חודשים, ולאחריהם 50% נכות לפרק זמן של 3 חודשים נוספים.
האם אוכל לחזור לעבודה (עם מגבלות כמובן), האם זה יפגע בי מבחינת התשלומים של ביטוח לאומי?האם מותר לי לקבל שכר ממקום העבודה ובמקביל גם לקבל את קצבת הנכות??
תודה רבה
שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת עבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן03/04/2011הי!
חשוב לדעת מה נותרה נכות צמיתה. במידה והנכות מעל ל 25% תקבלי קיצבה חודשית ללא קשר לשכר מעבודה. לכן חשוב לקבל אחוזים גבוהים ככל שניתן. כמו כן במידה ואין את חוזרת לעבודה קודמת מסיבה בריאותית הרי מגיע לך גם תקנה 15.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלותי
שרונה03/04/2011מה הכוונה נכות צמיתה? כרגע נתנו לי נכות זמנית בגלל הניתוח.
ומהי תקנה 15??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שרונה03/04/2011האם מותר לי לחזור לעבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
ד``ר טמיר גפן03/04/2011הי!
מותר לשוב לעבודה. צמיתה - נכות קבוע. תקנה 15 מפעילים במידה ועובד איבד את כשירותו המקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)