תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת עבודה
    שרונה
    03/04/2011

בשל תאונת עבודה שעברתי , במהלכה נפצעתי בגב,תאונה שבעקבותיה גם נותחתי לאחרונה איני עובדת מס' חודשים ארוכים.
    לאחרונה, לאחר ועדה רפואית בביטוח לאומי, הכירו לי נכות זמנית של 100% למשך שלושה חודשים, ולאחריהם 50% נכות לפרק זמן של 3 חודשים נוספים.
    האם אוכל לחזור לעבודה (עם מגבלות כמובן), האם זה יפגע בי מבחינת התשלומים של ביטוח לאומי?האם מותר לי לקבל שכר ממקום העבודה ובמקביל גם לקבל את קצבת הנכות??
    תודה רבה
    שרונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    03/04/2011

הי!
    חשוב לדעת מה נותרה נכות צמיתה. במידה והנכות מעל ל 25% תקבלי קיצבה חודשית ללא קשר לשכר מעבודה. לכן חשוב לקבל אחוזים גבוהים ככל שניתן. כמו כן במידה ואין את חוזרת לעבודה קודמת מסיבה בריאותית הרי מגיע לך גם תקנה 15.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלותי

שרונה
    03/04/2011

מה הכוונה נכות צמיתה? כרגע נתנו לי נכות זמנית בגלל הניתוח.
    ומהי תקנה 15??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

שרונה
    03/04/2011

האם מותר לי לחזור לעבודה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    03/04/2011

הי!
    מותר לשוב לעבודה. צמיתה - נכות קבוע. תקנה 15 מפעילים במידה ועובד איבד את כשירותו המקצועית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו