אישור עבודה לאחר ניתוח מעקפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישור עבודה לאחר ניתוח מעקפים
    לאוש
    11/05/2011

שלום רב
    לאחרונה עברתי ניתוח מעקפים, אני עדיין בחופשת מחלה ע"י רופא המשפחה (6שבועות) וזאת בהתאם להנחיות מבית החולים

שאלתי האם החזרה לעבודה מחייבת אישור מרופא תעסוקתי ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אישור עבודה לאחר ניתוח מעקפים - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    12/05/2011

תלוי בעיסוק ותלוי במצב הרפואי/קרדיאלי וכללי שלאחר הניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

לאוש
    12/05/2011

תודה ד"ר, אני מועסק בעבודה פקידותית במשרד, משרה מלאה, אני מרגיש שיפור במצב הבריאותי וכך גם לפי הבדיקות, ועובד במקום עבודה גדול לפי ההסכמים הקיבוציים, ומכאן שוב השאלה האם חובה עלי בחזרה לעבודה להציג אישור מרופא תעסוקתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    12/05/2011

הי!
    במידה וזאת דרישה של המעסיק הרי זאת חובה. במידה ואף אחד לא דורש ואין בעיסוקך שום סיכון שיכול לפגום במצבך הלבבי ואתה מרגיש בטוב ורופא הקרדיולוג ורופא המשפחה מתרשמים שמצבך הללבי מאפשר זאת הרי אין זה חובה לגשת לרופא תעסוקתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו