מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאונת דרכים תאונת עבודהש.ד25/05/2011
לפני חמישה חודשים עשיתי תאונת דרכים בעבודה
ניצלתי את כל ימי המחלה שלי. כיום אני סובל מכאבים חזקים ברגליים
האם יש טעם לפנות לרופא תעסוקה כדי לנסות להפחית את שעות העבודה שלי
לציין שאני נוהג הרבה ועוסק במכירות, האם המלצה של רופא תעסוקתי להורדת
שעות נהיגה/עבודה מזכה אותך בשכר מלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת דרכים תאונת עבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן25/05/2011הי!
משום שמדובר בתאונת עבודה הרי בדרך כלל מנצלים ימי חופשת תאונה. לגבי קיצור שעות העבודה הרי לא מספיק רק תלונות על כאבים. אמורה להיות ממצא אוביאקטיבי שמסביר את התלונות ובמידה והממצא מצדיק קיצור שעות העבודה הרי זה החלטתו של הרופא שיבדוק אותך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תאונת דרכים 25.5.11
ש.ד28/05/2011היתה לי תאונת דרכים עמדתי ברמזור ורכב נתן לי מכה מאחור
ביצעתי בדיקת CT בתוצאות מופיע:
במרווח L5-S1 מודגמת הצרות של הפורמינה השמאלית עם לחץ קל על שורש L5 היוצא.
בסריקת עצמות האגן כתוב-
מודגמים אוסטאופיטים בהיקף האצטבולום דו"צ עם כיסוי יתר של ראשי הירכיים, יותר מימין.
כמו כן מודגמות באספקט הקידמי של המעבר בין ראשי לצווארי הירכיים דו"צ בליטות גרמיות שטוחות.
הממצאים עשויים לגרום לתפס אצטובלו פורמלי משולב מסוג PINCER ו- CAM
כבר ארבע חודשים אני סובל מכאבים קשים לכל אורך רגל ימין בשבוע האחרון התחילה לכאוב גם רגל שמאל, יש לי רגישות לאורך כל הרגל וכאבים בברך ובפרק הירך
האם הממצאים בסיטי יכולים להצביע על בעיה בברך או בפרק הירך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)